Son Dakika, Whatsapp'a neden girilmiyor?

GENEL 14.04.2019 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Son Dakika, Whatsapp'a neden girilmiyor?

Whatsapp çöktü mü? Instagram, Facebook ve Whatsapp'a neden girilmiyor? İşte detaylar...   Mobil ve Web uygulamalarında son yılların en önemli mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a girenler öğle saatlerinde büyük bir şoka uğradı. Whatsapp'ta an itibariyle gönderilen mesajlar iletilmiyor. Yaşanan bu sorunun üzerine kullanıcılar Whatsapp çöktü mü? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Öte yandan önde gelen sosyal paylaşım platformları olan Instagram, Twitter ve Facebook'a da erişilemiyor. Kullanıcılar, Whatsapp'a giremiyorum diyerek problem yaşadıklarını belirttiler. WhatsApp web ve WhatsApp mobilde çöktü bilgisi gelen WhatsApp'ın son durumu ne? İşte Instagram, Whatsapp, Twitter ve Facebook erişim problemi ile ilgili detaylar...   EN UZUN SÜREN WHATSAPP ERİŞİM SORUNU Whatsapp'ta an itibariyle gönderilen mesajlar iletilmiyor. Yaşanan bu sorunun üzerine kullanıcılar Whatsapp çöktü mü? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Öte yandan önde gelen sosyal paylaşım platformları olan Instagram, Twitter ve Facebook'a da erişilemiyor. Bu platformların kullanıcıları Whatsapp, Twitter, Facebook ve Instagram çöktü mü? sorusunun cevabını ve bu problemin dünya genlinde mi yoksa sadece belirli bölgelerde mi yaşandığını merak ediyor. Şu anki Whatsapp erişim sorunu, uygulamanın tarihindeki en uzun erişim problemi olarak kayda geçti.   WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp uygulamasına an itibariyle erişimde halen sorun yaşanıyor. Whatsapp'ta yaşanan sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.   WHATSAPP AVRUPA AĞLARINDA DA ÇÖKTÜ WhatsApp'ın mobil ve web olmak üzere öğle saatlerinde çöktüğü Türkiye'de erişim haritasına bakıldığında sorunun ağırlıklı olarak Avrupa'yı etkilediği görülüyor.   BAKANLIKTAN AÇIKLAMA Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp, Facebook ve Instagram sosyal medya servislerinde dünya genelinde yaşanan erişim sorunu yaşandığını belirterek, "Sorun Türkiye'deki kullanıcıları da etkiledi. Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor." dedi. Sayan, AA muhabirine, sosyal medya platformları Whatsapp, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu. Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.   WHATSAPP'A ERİŞİM SORUNU YAŞAYAN ÜLKELER Aşağıdaki haritada Whatsapp erişim sorunu yaşayan ülkelerin çoğunlukla Avrupa ülkeleri olduğu görülüyor. Şu anki Whatsapp erişim sorunu, uygulamanın tarihindeki en uzun erişim problemi olarak kayda geçti.   ERİŞİM SAĞLANMAYA BAŞLADI 16:00'dan itibaren birçok kullanıcı Whatsapp'a erişim sağlamaya başladı. Facebook, Twitter ve Instagram'a da şu an erişim sağlanabiliyor.

Whatsapp çöktü mü? Instagram, Facebook ve Whatsapp'a neden girilmiyor? İşte detaylar...

 

Mobil ve Web uygulamalarında son yılların en önemli mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a girenler öğle saatlerinde büyük bir şoka uğradı. Whatsapp'ta an itibariyle gönderilen mesajlar iletilmiyor. Yaşanan bu sorunun üzerine kullanıcılar Whatsapp çöktü mü? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Öte yandan önde gelen sosyal paylaşım platformları olan Instagram, Twitter ve Facebook'a da erişilemiyor. Kullanıcılar, Whatsapp'a giremiyorum diyerek problem yaşadıklarını belirttiler. WhatsApp web ve WhatsApp mobilde çöktü bilgisi gelen WhatsApp'ın son durumu ne? İşte Instagram, Whatsapp, Twitter ve Facebook erişim problemi ile ilgili detaylar...

 

EN UZUN SÜREN WHATSAPP ERİŞİM SORUNU

Whatsapp'ta an itibariyle gönderilen mesajlar iletilmiyor. Yaşanan bu sorunun üzerine kullanıcılar Whatsapp çöktü mü? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Öte yandan önde gelen sosyal paylaşım platformları olan Instagram, Twitter ve Facebook'a da erişilemiyor. Bu platformların kullanıcıları Whatsapp, Twitter, Facebook ve Instagram çöktü mü? sorusunun cevabını ve bu problemin dünya genlinde mi yoksa sadece belirli bölgelerde mi yaşandığını merak ediyor. Şu anki Whatsapp erişim sorunu, uygulamanın tarihindeki en uzun erişim problemi olarak kayda geçti.

 

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Whatsapp uygulamasına an itibariyle erişimde halen sorun yaşanıyor. Whatsapp'ta yaşanan sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

WHATSAPP AVRUPA AĞLARINDA DA ÇÖKTÜ

WhatsApp'ın mobil ve web olmak üzere öğle saatlerinde çöktüğü Türkiye'de erişim haritasına bakıldığında sorunun ağırlıklı olarak Avrupa'yı etkilediği görülüyor.

 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp, Facebook ve Instagram sosyal medya servislerinde dünya genelinde yaşanan erişim sorunu yaşandığını belirterek, "Sorun Türkiye'deki kullanıcıları da etkiledi. Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor." dedi.

Sayan, AA muhabirine, sosyal medya platformları Whatsapp, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu.

Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.

 

WHATSAPP'A ERİŞİM SORUNU YAŞAYAN ÜLKELER

Aşağıdaki haritada Whatsapp erişim sorunu yaşayan ülkelerin çoğunlukla Avrupa ülkeleri olduğu görülüyor. Şu anki Whatsapp erişim sorunu, uygulamanın tarihindeki en uzun erişim problemi olarak kayda geçti.

 

ERİŞİM SAĞLANMAYA BAŞLADI

16:00'dan itibaren birçok kullanıcı Whatsapp'a erişim sağlamaya başladı. Facebook, Twitter ve Instagram'a da şu an erişim sağlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.