Süleyman Ekici İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi

EĞİTİM 30.01.2021 - 14:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Süleyman Ekici İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un emekliye ayrılmasının ardından yerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Ekici getirildi.   Eski Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaş nedeniyle emekli olmasının ardından yerine Çal'da 11 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan  ve son zamanlarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Ekici getirildiği öğrenildi.   Denizli20haber.com’un  daha önce yaptığı haberde  il milli eğitim müdürlüğü için 38 ismin başvurduğu ve öne çıkan 3 isimden biri olan Süleyman Ekici İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten göreve getirildiği belirtildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un emekliye ayrılmasının ardından yerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Ekici getirildi.

 

Eski Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaş nedeniyle emekli olmasının ardından yerine Çal'da 11 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan  ve son zamanlarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Ekici getirildiği öğrenildi.

 

Denizli20haber.com’un  daha önce yaptığı haberde  il milli eğitim müdürlüğü için 38 ismin başvurduğu ve öne çıkan 3 isimden biri olan Süleyman Ekici İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten göreve getirildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.