Süleyman Emiroğlu, Arkizone Ekibiyle Mimarlar Odası Başkanlığına Aday

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.01.2022 - 13:38, Güncelleme: 24.01.2022 - 13:38
 

Süleyman Emiroğlu, Arkizone Ekibiyle Mimarlar Odası Başkanlığına Aday

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu 29-30 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Genel kurulda başkanlık için yarışacak isimlerden Mimar Süleyman Emiroğlu. Mimarlar Odası Denizli Şubesi yönetimine talip olduklarını belirterek, odada değişim zamanı geldiğini, Arkizone adını verdikleri ekibiyle birlikte yönetime aday olduklarını ifade etti.

Denizli'de hafta sonu gerçekleşecek olan 15. Olağan Genel Kurul öncesi çalışmalarını hızlandıran başkan adayı Süleyman Emiroğlu'nun yönetime talip olduğu ekibinde, Mine Orhan, Mustafa Ağaoğlu, Ayşe Keskin Çavdar, Mehmet Emre Özkan, Esma Akbaş ve Barış Bayçınar gibi isimler bulunuyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte Arkitone grubunu oluşturduklarını ifade eden Emiroğlu, "Yönetime talip olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte mimarlık mesleğinin problemlerini masaya yatırdık ve tespit ettik. Bunların çözümü ile ilgili somut çalışmalar yaptık. En önemli projelerimizden biri haksız rekabetle ilgili somut çalışmalar yapmak olacak. Mimar arkadaşlarımızın ve genç mimarlarımızın bu hayattan ekonomik beklentilerini karşılamak için somut çalışmalarımız var." dedi. Doğa, çevre bilinci ve hayvan sevgisini ön planda tutarak farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Emiroğlu, "Biz şehrin en dinamik Sivil Toplum Örgütüyüz. Bunun sorumluluğu ile hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlçelerde çalışan meslektaşlarımız var, bunların yaşadığı bir takım sorunlar var. Ücretli çalışan, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan meslektaşlarımızın sorunları var. Bunlara çözüm olmak için yönetime talip olduk." dedi. Emiroğlu, "Ayrıca mimarlık mesleğinin farklı iş alanları var onların da camiaya kazandırılması gerekiyor. Bununla ilgili tecrübeli mimarlarımız tarafından gönüllülük esasına göre meslek içi eğitim programları yapacağız. 15. dönem Mimarlar Odası başkan adayıyım. Bahsetmiş olduğum tüm sorunlara çözüm getirebilmemiz için desteğinize ihtiyacımız var. Arkizone grubu olarak desteklerinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu 29-30 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Genel kurulda başkanlık için yarışacak isimlerden Mimar Süleyman Emiroğlu. Mimarlar Odası Denizli Şubesi yönetimine talip olduklarını belirterek, odada değişim zamanı geldiğini, Arkizone adını verdikleri ekibiyle birlikte yönetime aday olduklarını ifade etti.

Denizli'de hafta sonu gerçekleşecek olan 15. Olağan Genel Kurul öncesi çalışmalarını hızlandıran başkan adayı Süleyman Emiroğlu'nun yönetime talip olduğu ekibinde, Mine Orhan, Mustafa Ağaoğlu, Ayşe Keskin Çavdar, Mehmet Emre Özkan, Esma Akbaş ve Barış Bayçınar gibi isimler bulunuyor.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte Arkitone grubunu oluşturduklarını ifade eden Emiroğlu, "Yönetime talip olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte mimarlık mesleğinin problemlerini masaya yatırdık ve tespit ettik. Bunların çözümü ile ilgili somut çalışmalar yaptık. En önemli projelerimizden biri haksız rekabetle ilgili somut çalışmalar yapmak olacak. Mimar arkadaşlarımızın ve genç mimarlarımızın bu hayattan ekonomik beklentilerini karşılamak için somut çalışmalarımız var." dedi.

Doğa, çevre bilinci ve hayvan sevgisini ön planda tutarak farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Emiroğlu, "Biz şehrin en dinamik Sivil Toplum Örgütüyüz. Bunun sorumluluğu ile hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlçelerde çalışan meslektaşlarımız var, bunların yaşadığı bir takım sorunlar var. Ücretli çalışan, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan meslektaşlarımızın sorunları var. Bunlara çözüm olmak için yönetime talip olduk." dedi.

Emiroğlu, "Ayrıca mimarlık mesleğinin farklı iş alanları var onların da camiaya kazandırılması gerekiyor. Bununla ilgili tecrübeli mimarlarımız tarafından gönüllülük esasına göre meslek içi eğitim programları yapacağız. 15. dönem Mimarlar Odası başkan adayıyım. Bahsetmiş olduğum tüm sorunlara çözüm getirebilmemiz için desteğinize ihtiyacımız var. Arkizone grubu olarak desteklerinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.