Trt Sanatçıları Çameli Doğasını Çok Beğendi

KÜLTÜR 09.12.2019 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Trt Sanatçıları Çameli Doğasını Çok Beğendi

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Denizlili Yeşim Dağlı ve Çamelili Canan Koç Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti.   TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Denizlili Yeşim Dağlı ve Çamelili Canan Koç Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte Taş Konaklar'a geldi. Doğa harikası ilçeyi çok beğenen sanatçılar, belediye başkanı Arslan'ın hizmetlerini takdir etti. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yeşim Dağlı, " Taş Konaklar Çameli ilçesine çok yakışmış ilçenin geleceği için fedakarca çalışan Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a başarılar diliyorum. Çameli'nin muhteşem coğrafyasında inşaa edilen Taş Konaklar ilçeye bir renk katmış" dedi.     Yeşim Dağlı Başkan Arslan'a kendi Bestelerinin yer aldığı Albüm'ü hediye etti.    

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Denizlili Yeşim Dağlı ve Çamelili Canan Koç Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti.

 

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Denizlili Yeşim Dağlı ve Çamelili Canan Koç Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte Taş Konaklar'a geldi. Doğa harikası ilçeyi çok beğenen sanatçılar, belediye başkanı Arslan'ın hizmetlerini takdir etti. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yeşim Dağlı, " Taş Konaklar Çameli ilçesine çok yakışmış ilçenin geleceği için fedakarca çalışan Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a başarılar diliyorum. Çameli'nin muhteşem coğrafyasında inşaa edilen Taş Konaklar ilçeye bir renk katmış" dedi.

 

 

Yeşim Dağlı Başkan Arslan'a kendi Bestelerinin yer aldığı Albüm'ü hediye etti.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.