Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerginlik yaşandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2021 - 09:36, Güncelleme: 10.12.2021 - 09:36
 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerginlik yaşandı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 2022 bütçe görüşmelerinde gerginlik yaşandı.

2022 bütçe görüşmeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri devam ediyor. TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. KISA SÜRELİ GERGİNLİK ÇIKTI TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş oturuma ara verdi. Ara verdikten sonra İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk uygunsuz el hareketi yaptı. Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri Öztürk'e tepki gösterdi. Öztürk ile AK Parti milletvekilleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde 2022 bütçe görüşmelerinde gerginlik yaşandı.

2022 bütçe görüşmeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri devam ediyor. TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK ÇIKTI

TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş oturuma ara verdi. Ara verdikten sonra İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk uygunsuz el hareketi yaptı. Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri Öztürk'e tepki gösterdi. Öztürk ile AK Parti milletvekilleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.