Tütün ve alkol kaçakçılığı yapan 3 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.12.2022 - 17:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 17:08
 

Tütün ve alkol kaçakçılığı yapan 3 şüpheli yakalandı

Denizli’de gerçekleştirilen 2 farklı tütün ve alkol kaçakçılığı operasyonunda, yakalan 3 şüphelide çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik operasyon başlatıldı. Yapılan çalışmada 2 farklı adreste 3 şüpheli yakalandı. Aramalarda 59 bin 800 adet makaron, 3 bin 740 adet sarma sigara, 6 bin adet sigara yan ürün, 26 kilogram kıyılmış tütün, 3 adet elektronik sigara sarma makinesi, 276 litre alkol yapımında kullanılan madde ve 57 adet marka etiketi ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.
Denizli’de gerçekleştirilen 2 farklı tütün ve alkol kaçakçılığı operasyonunda, yakalan 3 şüphelide çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik operasyon başlatıldı. Yapılan çalışmada 2 farklı adreste 3 şüpheli yakalandı. Aramalarda 59 bin 800 adet makaron, 3 bin 740 adet sarma sigara, 6 bin adet sigara yan ürün, 26 kilogram kıyılmış tütün, 3 adet elektronik sigara sarma makinesi, 276 litre alkol yapımında kullanılan madde ve 57 adet marka etiketi ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.