Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ağırladı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.11.2021 - 16:03, Güncelleme: 05.11.2021 - 16:03
 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ağırladı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Denizli Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve yönetimi tarafından karşılanan Yıldırım, Aydınlı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yıldırım, Denizli Ülkü Ocaklarının çalışmaları nedeniyle Aydınlı’ya teşekkür etti. Başkan Yıldırım, yaptığı konuşmada “Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde gökyüzünü karanlık bulutların kapladığı bir süreçte hep birlikte mücadele ettik ve mücadelemizde Türk gençliğini arkamıza alarak ciddi zorlukları beraber atlattık. Bugün çok şükür ki aileler çocuklarını ocağa teslim ederek, devletine, milletine faydalı bir genç olsun diye getirip ocaklarda mücadele etmelerini sağlıyorlar. Biz Cumhuriyete 100 yıllık yemin diyoruz çünkü Türk devletinin kuruluş felsefesine inancımızı hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz, şehitlerimize ve gazilerimize vazgeçilmez bir yeminimiz olduğunu her zaman haykırıyoruz. Ülküye ömürlük sadakat diyoruz çünkü Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden Turan ülküsüne, Türk İslam ülküsüne ve ilahi kelimatullah ülküsüne vazgeçilmez bir yeminle bağlı olduğumuzu gösteriyoruz” diye konuştu.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Denizli Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve yönetimi tarafından karşılanan Yıldırım, Aydınlı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yıldırım, Denizli Ülkü Ocaklarının çalışmaları nedeniyle Aydınlı’ya teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, yaptığı konuşmada “Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde gökyüzünü karanlık bulutların kapladığı bir süreçte hep birlikte mücadele ettik ve mücadelemizde Türk gençliğini arkamıza alarak ciddi zorlukları beraber atlattık. Bugün çok şükür ki aileler çocuklarını ocağa teslim ederek, devletine, milletine faydalı bir genç olsun diye getirip ocaklarda mücadele etmelerini sağlıyorlar. Biz Cumhuriyete 100 yıllık yemin diyoruz çünkü Türk devletinin kuruluş felsefesine inancımızı hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz, şehitlerimize ve gazilerimize vazgeçilmez bir yeminimiz olduğunu her zaman haykırıyoruz. Ülküye ömürlük sadakat diyoruz çünkü Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden Turan ülküsüne, Türk İslam ülküsüne ve ilahi kelimatullah ülküsüne vazgeçilmez bir yeminle bağlı olduğumuzu gösteriyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.