Ünlü Komedyen Fetö'cü Çıktı

GÜNDEM 31.07.2016 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Ünlü Komedyen Fetö'cü Çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Ünlü Komedyen Fetö'cü Çıktı

Yetenek Sizsiniz isimli yarışma ile ünlenen ünlü komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi.   Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi. Meydanlardaki demokrasi nöbetlerine katılan Demirci'nin FETÖ'cü Enes Kanter'e, "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım kardeşim" diye yazdığı ortaya çıktı. Ay-Yıldız Tim, Demirci için, "Bu bir komedyen değil gizli FETÖ'cüdür" açıklamasını yaptı.   Sabah gazetesinin haberine göre; Yetenek Sizsiniz isimli yarışma ile ünlenen Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi. Ay-Yıldız Tim isimli hack grubu, 15 Temmuz'dan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbeti tuttuğunu söyleyen Demirci ile FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter'in sosyal medya üzerinden mesajlaşmalarını yayınladı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Ünlü Komedyen Fetö'cü Çıktı

Yetenek Sizsiniz isimli yarışma ile ünlenen ünlü komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi.

 

Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi. Meydanlardaki demokrasi nöbetlerine katılan Demirci'nin FETÖ'cü Enes Kanter'e, "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım kardeşim" diye yazdığı ortaya çıktı. Ay-Yıldız Tim, Demirci için, "Bu bir komedyen değil gizli FETÖ'cüdür" açıklamasını yaptı.

 


Sabah gazetesinin haberine göre; Yetenek Sizsiniz isimli yarışma ile ünlenen Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi.
Ay-Yıldız Tim isimli hack grubu, 15 Temmuz'dan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbeti tuttuğunu söyleyen Demirci ile FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter'in sosyal medya üzerinden mesajlaşmalarını yayınladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.