Ünlü sanatçı 84 yaşında kamera karşısına geçti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.05.2021 - 15:58, Güncelleme: 24.05.2021 - 15:58
 

Ünlü sanatçı 84 yaşında kamera karşısına geçti

Merkezi Denizli’de bulunan Springday firmasının reklam yüzü Türk sinemaseverlerin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Cüneyt Arkın oldu. 84 yaşındaki emektar aktör, evaporatif soğutucu, ısıtıcı, fan ve soğutucu pad sektörlerinde faaliyet gösteren Springday firması için kamera karşısına geçti. Cüneyt Arkın, salgın hastalığın azalması ve hayatın normale dönmesi durumunda Denizli’ye gelme sözü verdi.

Springday firması görsel tanıtım için Türk sinemasının emektar sanatçılarından Cüneyt Arkın ile anlaştı. Arkın’nın çekimleri İstanbul’da 4. Levent’teki evinde gerçekleştirildi. ‘Ah o eski günlerde de Springday olsaydı, film çekimlerinde fazla  terlemez  ve yorulmazdık.’ Diyen ünlü sanatçı Denizli ‘yede  gelme sözü verdi. HEM CÜNEYT ARKIN’I ONORE ETTİK, HEM İMAJIMIZI GÜÇLENDİRDİK   Kuruluşu geçtiğimiz günlerde tamamlanan Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği başkanlığını da yürüten Springday  firmasının sahibi Süleyman Akçin, ‘Türk sinema severlerin gönlünde taht kurmuş Cüneyt Arkın’ı firmamızın tanıtım yüzü yaparak hem imajımızı güçlendirdik hem de değerli sanatçımızı onore ettik. Denizli yerelinde 16 yıl önce kurduğumuz firmamız günümüzde uluslararası arenada da tanınır hale geldi. Geldiğimiz nokta da sektörümüzün önemli ihracatçıları arasına girdik. Özellikle Ortadoğu, Avrupa  ve Afrika ülkelerine yaptığımız ihracatla ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Cüneyt Arkın ile firmamızın tanıtımının daha da artacağını umut ediyoruz’ diye konuştu. ARKIN’I KOYUN YARIŞLARINA DAVET ETTİ Süleyman Akçin, Çal’ın Aşağıseyit Mahallesi’nde 8 asırı aşkı zamandır düzenlemem Sudan Koyun Atlatma şenliğine Cüneyt Arkın’ı davet etti. 84 yaşındaki sanatçı, ‘Pandemi nedeniyle dışarı çıkamıyorum. Hayat normale döner, yarışlar düzenlenirse Denizli’ye gelmeyi çok istiyorum. Denizlili firmanın reklam filminde oynadığım için mutluyum. İnşallah Denizli’ye de gelir, onlarla  kucaklaşırım’ dedi.       Uzakdoğu ve Afrika ülkelerine yaptığımız ihracatla ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Cüneyt Arkın ile firmamızın tanıtımının daha da artacağını umut ediyoruz’ diye konuştu.
Merkezi Denizli’de bulunan Springday firmasının reklam yüzü Türk sinemaseverlerin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Cüneyt Arkın oldu. 84 yaşındaki emektar aktör, evaporatif soğutucu, ısıtıcı, fan ve soğutucu pad sektörlerinde faaliyet gösteren Springday firması için kamera karşısına geçti. Cüneyt Arkın, salgın hastalığın azalması ve hayatın normale dönmesi durumunda Denizli’ye gelme sözü verdi.

Springday firması görsel tanıtım için Türk sinemasının emektar sanatçılarından Cüneyt Arkın ile anlaştı. Arkın’nın çekimleri İstanbul’da 4. Levent’teki evinde gerçekleştirildi. ‘Ah o eski günlerde de Springday olsaydı, film çekimlerinde fazla  terlemez  ve yorulmazdık.’ Diyen ünlü sanatçı Denizli ‘yede  gelme sözü verdi.



HEM CÜNEYT ARKIN’I ONORE ETTİK, HEM İMAJIMIZI GÜÇLENDİRDİK  

Kuruluşu geçtiğimiz günlerde tamamlanan Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği başkanlığını da yürüten Springday  firmasının sahibi Süleyman Akçin, ‘Türk sinema severlerin gönlünde taht kurmuş Cüneyt Arkın’ı firmamızın tanıtım yüzü yaparak hem imajımızı güçlendirdik hem de değerli sanatçımızı onore ettik. Denizli yerelinde 16 yıl önce kurduğumuz firmamız günümüzde uluslararası arenada da tanınır hale geldi. Geldiğimiz nokta da sektörümüzün önemli ihracatçıları arasına girdik. Özellikle Ortadoğu, Avrupa  ve Afrika ülkelerine yaptığımız ihracatla ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Cüneyt Arkın ile firmamızın tanıtımının daha da artacağını umut ediyoruz’ diye konuştu.

ARKIN’I KOYUN YARIŞLARINA DAVET ETTİ

Süleyman Akçin, Çal’ın Aşağıseyit Mahallesi’nde 8 asırı aşkı zamandır düzenlemem Sudan Koyun Atlatma şenliğine Cüneyt Arkın’ı davet etti. 84 yaşındaki sanatçı, ‘Pandemi nedeniyle dışarı çıkamıyorum. Hayat normale döner, yarışlar düzenlenirse Denizli’ye gelmeyi çok istiyorum. Denizlili firmanın reklam filminde oynadığım için mutluyum. İnşallah Denizli’ye de gelir, onlarla  kucaklaşırım’ dedi.      


Uzakdoğu ve Afrika ülkelerine yaptığımız ihracatla ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Cüneyt Arkın ile firmamızın tanıtımının daha da artacağını umut ediyoruz’ diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.