Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.09.2021 - 16:10, Güncelleme: 07.09.2021 - 16:10
 

Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde bugün 81 ilde saat 11.00'de eş zamanlı olarak düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Denizli’de, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında yapıldı.

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özer, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Kadriye Özer Bici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Yeşilay Danışma Merkezi temsilcileri, PAÜ AMATEM sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Hemşire Zeynep Köker, Devlet Hastanesi AMATEM sorumlusu Başhekim Yard. Zühre Alpua, ilgili daire müdürleri ve kurum temsilcileri katıldı.   Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan sunumlar yapıldı. Vali Ali Fuat Atik’in de konuşmalarının ardından genel değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde bugün 81 ilde saat 11.00'de eş zamanlı olarak düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Denizli’de, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında yapıldı.

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özer, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Kadriye Özer Bici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Yeşilay Danışma Merkezi temsilcileri, PAÜ AMATEM sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Hemşire Zeynep Köker, Devlet Hastanesi AMATEM sorumlusu Başhekim Yard. Zühre Alpua, ilgili daire müdürleri ve kurum temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan sunumlar yapıldı. Vali Ali Fuat Atik’in de konuşmalarının ardından genel değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.