Vali Ali Fuat Atik’ten 1 Mayıs Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.04.2021 - 11:19, Güncelleme: 30.04.2021 - 11:19
 

Vali Ali Fuat Atik’ten 1 Mayıs Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Atik; “En kutsal kazanç; emek vererek kazanılan helal kazançtır” dedi.

Vali Atik yayınladığı mesajında; “Türkiye’miz bugün üreten ve güçlü bir devlettir. Her geçen gün daha da güçlenen ülkemizin gelişmesi için bu gücün gerçek sahibi, alın teri döken kıymetli emekçilerimize ihtiyacımız vardır. Üretmek, emek vermek çok değerlidir; ülkemizin geleceğe güvenle bakabilmesi için değerli emekçilerimiz, bunları ilmek ilmek işleyerek yarınlarımızın inşasında kendilerine düşen görevi en ulvi şekilde yerine getirmektedirler. Bizler “çalışanın hakkını, alın teri kurumadan verme” hassasiyetine sahip bir kültürün mensubu bir millet olarak emeğin husule gelmiş halini ifade eden işçilerimizin daima yanındayız. En kutsal kazanç; emek vererek kazanılan helal kazançtır. “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” de bu duygu ve düşünceleri daha da anlamlandırmaktadır. Ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli pay sahibi olan emek ve alın terleriyle hayatını kazanan tüm çalışanların ve işçilerin; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı değerli emekçilerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyorum.”
Vali Ali Fuat Atik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Atik; “En kutsal kazanç; emek vererek kazanılan helal kazançtır” dedi.

Vali Atik yayınladığı mesajında; “Türkiye’miz bugün üreten ve güçlü bir devlettir. Her geçen gün daha da güçlenen ülkemizin gelişmesi için bu gücün gerçek sahibi, alın teri döken kıymetli emekçilerimize ihtiyacımız vardır. Üretmek, emek vermek çok değerlidir; ülkemizin geleceğe güvenle bakabilmesi için değerli emekçilerimiz, bunları ilmek ilmek işleyerek yarınlarımızın inşasında kendilerine düşen görevi en ulvi şekilde yerine getirmektedirler. Bizler “çalışanın hakkını, alın teri kurumadan verme” hassasiyetine sahip bir kültürün mensubu bir millet olarak emeğin husule gelmiş halini ifade eden işçilerimizin daima yanındayız.

En kutsal kazanç; emek vererek kazanılan helal kazançtır. “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” de bu duygu ve düşünceleri daha da anlamlandırmaktadır.

Ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli pay sahibi olan emek ve alın terleriyle hayatını kazanan tüm çalışanların ve işçilerin; “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı değerli emekçilerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.