Vali Ali Fuat Atik'ten “İlköğretim Haftası” Kutlama Mesajı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.09.2021 - 16:44, Güncelleme: 05.09.2021 - 16:44
 

Vali Ali Fuat Atik'ten “İlköğretim Haftası” Kutlama Mesajı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ‘İlk Öğretim Haftası” dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Atik, okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Vali Atik mesajında; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlayacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm velilerimizin coşkusunu da yürekten paylaşıyoruz. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum. İlköğretim, bize hayat boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı dönemdir. Bu dönem, yürümeyi öğrenen çocuk misali okul-aile işbirliği ile okuma, yazma gibi temel eğitimlerinin verildiği kıymetli bir zaman dilimidir. Çocuklarımız da ilerleyen yıllarda kendisi, ailesi ve ülkesi için daima koşmalı aynı zamanda gelişime açık, eğitime önem veren ve idealleri olan birey olarak yaşamını sürdürmelidir. Bizler de her biri birbirinden değerli olan canparelerimiz için onlara çağın gereklerine uygun, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirebilecek ortamlar oluşturmak adına devletimizin tüm imkânlarıyla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Nihayetinde değerlerine sahip çıkan, ülkesine bağlı, mutlu bireyler yetiştirmek asli görevimizdir. Önceliğimizin tüm vatandaşlarımızın sağlığı olması dolayısıyla okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ‘İlk Öğretim Haftası” dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Atik, okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Vali Atik mesajında; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlayacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm velilerimizin coşkusunu da yürekten paylaşıyoruz. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum.

İlköğretim, bize hayat boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı dönemdir. Bu dönem, yürümeyi öğrenen çocuk misali okul-aile işbirliği ile okuma, yazma gibi temel eğitimlerinin verildiği kıymetli bir zaman dilimidir. Çocuklarımız da ilerleyen yıllarda kendisi, ailesi ve ülkesi için daima koşmalı aynı zamanda gelişime açık, eğitime önem veren ve idealleri olan birey olarak yaşamını sürdürmelidir.

Bizler de her biri birbirinden değerli olan canparelerimiz için onlara çağın gereklerine uygun, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirebilecek ortamlar oluşturmak adına devletimizin tüm imkânlarıyla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Nihayetinde değerlerine sahip çıkan, ülkesine bağlı, mutlu bireyler yetiştirmek asli görevimizdir.

Önceliğimizin tüm vatandaşlarımızın sağlığı olması dolayısıyla okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.