Vali Ali Fuat Atik’ten YKS’ye Girecek Öğrencilere Mesajı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.06.2022 - 15:24, Güncelleme: 17.06.2022 - 15:24
 

Vali Ali Fuat Atik’ten YKS’ye Girecek Öğrencilere Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, Yükseköğrenim Kurumu Sınavı (YKS) dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Atik; “İstikbalimizin teminatı, umut ışığımız olarak gördüğümüz sevgili gençlerimizin, bundan sonraki yaşamlarının şekillenmesinde önemli bir yer tutan Yükseköğretim Kurumları Sınavı, yavrularımızın uzun yıllardır sürdürdükleri eğitim-öğretimlerinin bir sonraki aşama sonunda mükafatlarını alacakları yerdir” dedi.

Vali Atik mesajının devamında; “Büyük bir azim ve çabayla hazırlık süreci geçiren kıymetli yavrularımızın, sınav heyecanlarını paylaşıyor; üstün gayretlerinin karşılıklarını alacaklarına ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin aşırı kaygı ve heyecandan uzak durmaları, elde edecekleri başarıya olumlu katkılar sağlayacaktır. Kendinize inandığınız sürece emekleriniz karşılığında edindiğiniz bilgi, birikim ve yeteneklerinizi daha verimli kullanabildiğinizi göreceksiniz. Sınavlar, eksiklerinizi görme ve tamamlama fırsatı veren bu doğrultuda bir yol haritası çizme fırsatı sunan araçlardır; asla amaç değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Hiçbir zafer amaç değildir. Zafer ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.” diyerek başarıya ve hayallere ulaşma yolunda atılan her adımın birer basamak olduğuna değinmiştir. Sınava girecek olan öğrencilerimizin dikkatlerinin dağılmaması için de hafta sonu gerçekleştirilecek sınavlar süresince gereken hassasiyet ve duyarlılığın gösterilmesini kıymetli hemşehrilerimden, özellikle istirham ediyorum. Sevgili yavrularımızın iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yeniliğe açık, araştıran, sorgulayan; millî ve manevi değerlerine bağlı birer birey olmaları için emek veren çok değerli öğretmenlerimize ve evlatlarından sevgisini, ilgisini esirgemeyen, daima yanlarında olup onları destekleyen kıymetli anne-babalarımıza teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum.
Vali Ali Fuat Atik, Yükseköğrenim Kurumu Sınavı (YKS) dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Atik; “İstikbalimizin teminatı, umut ışığımız olarak gördüğümüz sevgili gençlerimizin, bundan sonraki yaşamlarının şekillenmesinde önemli bir yer tutan Yükseköğretim Kurumları Sınavı, yavrularımızın uzun yıllardır sürdürdükleri eğitim-öğretimlerinin bir sonraki aşama sonunda mükafatlarını alacakları yerdir” dedi.

Vali Atik mesajının devamında; “Büyük bir azim ve çabayla hazırlık süreci geçiren kıymetli yavrularımızın, sınav heyecanlarını paylaşıyor; üstün gayretlerinin karşılıklarını alacaklarına ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.

Öğrencilerimizin aşırı kaygı ve heyecandan uzak durmaları, elde edecekleri başarıya olumlu katkılar sağlayacaktır. Kendinize inandığınız sürece emekleriniz karşılığında edindiğiniz bilgi, birikim ve yeteneklerinizi daha verimli kullanabildiğinizi göreceksiniz.

Sınavlar, eksiklerinizi görme ve tamamlama fırsatı veren bu doğrultuda bir yol haritası çizme fırsatı sunan araçlardır; asla amaç değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Hiçbir zafer amaç değildir. Zafer ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.” diyerek başarıya ve hayallere ulaşma yolunda atılan her adımın birer basamak olduğuna değinmiştir.

Sınava girecek olan öğrencilerimizin dikkatlerinin dağılmaması için de hafta sonu gerçekleştirilecek sınavlar süresince gereken hassasiyet ve duyarlılığın gösterilmesini kıymetli hemşehrilerimden, özellikle istirham ediyorum.

Sevgili yavrularımızın iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yeniliğe açık, araştıran, sorgulayan; millî ve manevi değerlerine bağlı birer birey olmaları için emek veren çok değerli öğretmenlerimize ve evlatlarından sevgisini, ilgisini esirgemeyen, daima yanlarında olup onları destekleyen kıymetli anne-babalarımıza teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.