Vali Altıparmak Servergazi Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

GÜNDEM 30.12.2016 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Servergazi Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Ahmet Altıparmak sabah saatlerinde Servergazi Devlet Hastanesi'nde meydana gelen yangını yerinde inceledi.

Vali Ahmet Altıparmak, Servergazi Devlet Hastanesinde sabah saatlerinde güç kaynağında meydana gelen hafif yangın sonrası olay yerinde incelemelerde bulundu.   Burada yetkililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, önemli bir durumun söz konusu olmadığını, dumanın güç kaynağından çıktığını, görevlilerin olaya anında müdahalesin ile herhangi bir panik yaşanmadan yangının kısa sürede söndürüldüğünü, hastanedeki çalışmaların hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyledi. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, olay yeri incelemesinin ardından Acil Serviste yatan hastaslar ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Vali Ahmet Altıparmak sabah saatlerinde Servergazi Devlet Hastanesi'nde meydana gelen yangını yerinde inceledi.

Vali Ahmet Altıparmak, Servergazi Devlet Hastanesinde sabah saatlerinde güç kaynağında meydana gelen hafif yangın sonrası olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

Burada yetkililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, önemli bir durumun söz konusu olmadığını, dumanın güç kaynağından çıktığını, görevlilerin olaya anında müdahalesin ile herhangi bir panik yaşanmadan yangının kısa sürede söndürüldüğünü, hastanedeki çalışmaların hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyledi. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, olay yeri incelemesinin ardından Acil Serviste yatan hastaslar ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.