Vali Atik, Bayan Personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

DENİZLİ 08.03.2021 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Vali Atik, Bayan Personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu programa katılarak kadınların bu özel gününü kutladı.   Programda konuşan Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediyesinin böyle anlamlı bir günde güzel bir etkinlik gerçekleştirdiği için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Vali Atik, “Doğru kadın, doğru evlat yetiştirir. Tüm annelerimizin, kadınlarımızın, ülkemize değerli insanlar kazandırdıkları için ellerinden öpüyorum. Özellikle şehit annelerimizin ellerini defalarca öpüyorum. Bu ülkeye, millete evlatlarını feda ettiler. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.     Ardından İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Valilik Birim Müdürlüklerinde çalışan personelleri ayrı ayrı ziyaret edip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil verdi. Bayan personeller Vali Atik’e teşekkürlerini iletti.    

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu programa katılarak kadınların bu özel gününü kutladı.

 

Programda konuşan Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediyesinin böyle anlamlı bir günde güzel bir etkinlik gerçekleştirdiği için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Vali Atik, “Doğru kadın, doğru evlat yetiştirir. Tüm annelerimizin, kadınlarımızın, ülkemize değerli insanlar kazandırdıkları için ellerinden öpüyorum. Özellikle şehit annelerimizin ellerini defalarca öpüyorum. Bu ülkeye, millete evlatlarını feda ettiler. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Valilik Birim Müdürlüklerinde çalışan personelleri ayrı ayrı ziyaret edip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil verdi. Bayan personeller Vali Atik’e teşekkürlerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.