Vali Atik; “Kıymetini çok iyi bilelim”

DENİZLİ 06.03.2021 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Vali Atik; “Kıymetini çok iyi bilelim”

Kademeli normalleşme kapsamında cumartesi uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Vali Ali Fuat Atik ise vatandaşlara sosyal medya hesabından " Uzun zamandır sabırla beklediğimiz Cumartesi’lerin ilkine bugün kavuştuk. Kıymetini çok iyi bilelim " ifadelerini paylaşarak uyarılarda bulundu.   1 Mart itibariyle koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşme dönemine geçildi. Buna göre iller risk haritasına göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renkleri ile 4 gruba ayrıldı. Kısıtlamalar da bu kategorilere göre kademeli olarak kaldırıldı. Aylardır devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması da düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise cumartesi uygulanan yasak kaldırıldı. O illerde pazar günleri kısıtlama devam edecek. Denizli orta riskli (sarı) iller arasında yer alması nedeniyle hafta sonu (Cumartesi-Pazar) kısıtlamaları kaldırıldı.   “KIYMETİNİ ÇOK İYİ BİLELİM” Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk Cumartesi ise  Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ten vatandaşlara tatlı bir uyarı geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Vali Atik şu ifadelere yer verdi: "Uzun zamandır sabırla beklediğimiz Cumartesi’lerin ilkine bugün kavuştuk. Kıymetini çok iyi bilelim. Tekrar yasak ve kısıtlamaların olduğu o zor günlere geri dönmeyelim. Maske, mesafe ve hijyen konusunda biraz daha hassasiyet gösterelim. Sağlıklı ve güzel bir hafta sonu dilerim.”  

Kademeli normalleşme kapsamında cumartesi uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Vali Ali Fuat Atik ise vatandaşlara sosyal medya hesabından " Uzun zamandır sabırla beklediğimiz Cumartesi’lerin ilkine bugün kavuştuk. Kıymetini çok iyi bilelim " ifadelerini paylaşarak uyarılarda bulundu.

 

1 Mart itibariyle koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşme dönemine geçildi. Buna göre iller risk haritasına göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renkleri ile 4 gruba ayrıldı. Kısıtlamalar da bu kategorilere göre kademeli olarak kaldırıldı. Aylardır devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması da düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise cumartesi uygulanan yasak kaldırıldı. O illerde pazar günleri kısıtlama devam edecek. Denizli orta riskli (sarı) iller arasında yer alması nedeniyle hafta sonu (Cumartesi-Pazar) kısıtlamaları kaldırıldı.

 

“KIYMETİNİ ÇOK İYİ BİLELİM”

Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk Cumartesi ise  Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ten vatandaşlara tatlı bir uyarı geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Vali Atik şu ifadelere yer verdi: "Uzun zamandır sabırla beklediğimiz Cumartesi’lerin ilkine bugün kavuştuk. Kıymetini çok iyi bilelim. Tekrar yasak ve kısıtlamaların olduğu o zor günlere geri dönmeyelim. Maske, mesafe ve hijyen konusunda biraz daha hassasiyet gösterelim. Sağlıklı ve güzel bir hafta sonu dilerim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.