Vali Atik’ten Alperenlere Ziyaret

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.12.2021 - 11:30, Güncelleme: 17.12.2021 - 11:30
 

Vali Atik’ten Alperenlere Ziyaret

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan ve Alperen Ocakları mensuplarını ziyaret etti.

Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Alperen Ocakları İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan ve Alperen Ocakları mensupları ile sohbet etti. DENİZLİMİZ ÇOK ŞANSLI Ziyaretin ardından konuşan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan,” Denizlimiz böylesine samimi ve anlayışlı bir Valiye sahip olduğu için çok şanslı. Değerli Valimiz bugün Ocağımıza teşrifleriyle bizleri mutlu etmiştir. Valimize bu ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Biz Alperenler her zaman devletimizin bir sembolü olan valimizin yanında olacağız. Denizlimiz için ne gerekiyor ise üzerimize düşen fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu kapsamda Denizlimiz’de gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetlerimizi, eğitim başta olmak üzere, dayanışma, kültür ve aktif faaliyetlerimiz konusunda da valimizin değerli görüşlerini aldık. Bir kez daha bu ziyaretleri ile Milletin öz evladı Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını en ileriye taşımaya çalışan Nizam-ı Alem ülküsünde nice gençleri devletine milletine hazırlayan Alperenlerimizi mutlu etmiştir. Valimiz sayın Ali Fuat Atik’e çok teşekkür ederim” dedi.
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan ve Alperen Ocakları mensuplarını ziyaret etti.

Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Alperen Ocakları İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan ve Alperen Ocakları mensupları ile sohbet etti.

DENİZLİMİZ ÇOK ŞANSLI

Ziyaretin ardından konuşan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan,” Denizlimiz böylesine samimi ve anlayışlı bir Valiye sahip olduğu için çok şanslı. Değerli Valimiz bugün Ocağımıza teşrifleriyle bizleri mutlu etmiştir. Valimize bu ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Biz Alperenler her zaman devletimizin bir sembolü olan valimizin yanında olacağız. Denizlimiz için ne gerekiyor ise üzerimize düşen fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu kapsamda Denizlimiz’de gençlerimize yönelik yaptığımız faaliyetlerimizi, eğitim başta olmak üzere, dayanışma, kültür ve aktif faaliyetlerimiz konusunda da valimizin değerli görüşlerini aldık. Bir kez daha bu ziyaretleri ile Milletin öz evladı Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını en ileriye taşımaya çalışan Nizam-ı Alem ülküsünde nice gençleri devletine milletine hazırlayan Alperenlerimizi mutlu etmiştir. Valimiz sayın Ali Fuat Atik’e çok teşekkür ederim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.