Vali Atik’ten; Babalar Günü Kutlama Mesajı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.06.2022 - 16:23, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:23
 

Vali Atik’ten; Babalar Günü Kutlama Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, Babalar günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Vali Atik; “Dünyanın en yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Atik; “Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen duygulardan biridir. Toplumun çekirdeği olan ailenin temel direği olarak görülen babalarımız da; bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en değeri varlık, sınırsız bir sevgi ve özveri ile yaşamımız boyunca bizlere yol gösteren, hayat zenginliğimizdir. Milletimizin sahip olduğu sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma, fedakârlık gibi toplumsal değerlerimiz; aile mefhumunun yapı taşları olan, baş tacımız annelerimizin merhamet ve feraseti, babaların da fedakârlık ve emekleriyle varlığını devam ettirir. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan babalarımız, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve müreffeh bir hayat sürmelerini sağlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, çocuklarını geleceğe layıkıyla hazırlamak üzere üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları, büyük bir özveriyle yerine getirmek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Her babanın gayesi ve beklentisi; evlatlarını insanlığa, vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek, hak ettikleri sevgi, saygı ve vefa hasletlerini görme arzusudur. Bu minvalde haklı beklentiyi karşılayabilmek için var gücümüzle çalışmalı, bu sayede onların bizlerle gurur duymasını sağlamalıyız. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, hayırlı evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımızın bekası için feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”
Vali Ali Fuat Atik, Babalar günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Vali Atik; “Dünyanın en yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Atik; “Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen duygulardan biridir. Toplumun çekirdeği olan ailenin temel direği olarak görülen babalarımız da; bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en değeri varlık, sınırsız bir sevgi ve özveri ile yaşamımız boyunca bizlere yol gösteren, hayat zenginliğimizdir.

Milletimizin sahip olduğu sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma, fedakârlık gibi toplumsal değerlerimiz; aile mefhumunun yapı taşları olan, baş tacımız annelerimizin merhamet ve feraseti, babaların da fedakârlık ve emekleriyle varlığını devam ettirir.

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan babalarımız, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve müreffeh bir hayat sürmelerini sağlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, çocuklarını geleceğe layıkıyla hazırlamak üzere üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları, büyük bir özveriyle yerine getirmek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Her babanın gayesi ve beklentisi; evlatlarını insanlığa, vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek, hak ettikleri sevgi, saygı ve vefa hasletlerini görme arzusudur. Bu minvalde haklı beklentiyi karşılayabilmek için var gücümüzle çalışmalı, bu sayede onların bizlerle gurur duymasını sağlamalıyız. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, hayırlı evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımızın bekası için feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.