Vali Atik’ten “Ramazan Ayı” Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.04.2022 - 15:24, Güncelleme: 01.04.2022 - 15:24
 

Vali Atik’ten “Ramazan Ayı” Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, mübarek Ramazan ayı ile ilgili olarak mesaj yayımlayarak, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan, gönül dünyamızda millî ve manevi duyguların ziyadesiyle tezahür ettiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı kutsal bir aydır” dedi.

Vali Atik Mesajının devamında; “Mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu, oruç tutulmasının farz kılındığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğimiz bu aya ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere arınma ve yenilenme imkânı sunan Ramazan ayının milletimizin huzur, kardeşlik ve dayanışma kültürüne de sağladığı katkı ile günümüzde savaş, salgın hastalık gibi küresel boyutta yaşanan, tüm insanlığı saran sorunların etkisinden kurtulmaya vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev; yardımlaşma ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Aynı dinin, aynı inancın uhdesinde paylaşma duygusu ve orucun kazandırdığı güzel hasletleri bir ömür boyu koruyabilmek Ramazan ayının en önemli kazançlarından biridir. Güzelliklerle dolu olan Ramazan ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlili hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”
Vali Ali Fuat Atik, mübarek Ramazan ayı ile ilgili olarak mesaj yayımlayarak, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan, gönül dünyamızda millî ve manevi duyguların ziyadesiyle tezahür ettiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı kutsal bir aydır” dedi.

Vali Atik Mesajının devamında; “Mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu, oruç tutulmasının farz kılındığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğimiz bu aya ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere arınma ve yenilenme imkânı sunan Ramazan ayının milletimizin huzur, kardeşlik ve dayanışma kültürüne de sağladığı katkı ile günümüzde savaş, salgın hastalık gibi küresel boyutta yaşanan, tüm insanlığı saran sorunların etkisinden kurtulmaya vesile olmasını diliyorum.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev; yardımlaşma ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Aynı dinin, aynı inancın uhdesinde paylaşma duygusu ve orucun kazandırdığı güzel hasletleri bir ömür boyu koruyabilmek Ramazan ayının en önemli kazançlarından biridir. Güzelliklerle dolu olan Ramazan ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlili hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.