Vatan Partisi’nden Üretim Devrimi Kurultayı’na Davet

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.11.2021 - 15:01, Güncelleme: 25.11.2021 - 15:01
 

Vatan Partisi’nden Üretim Devrimi Kurultayı’na Davet

Vatan Partisi Denizli Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Genel Başkan Doğu Perinçek’in de katılacağı yarın düzenleyecekleri “Üretim Devrimi Kurultayları” toplantısına davet ederken yaptığı açıklamada, “40-50 yıldır ülkemize dayatılan, sıcak paraya ve borca dayalı, üretmeyen serbest piyasa ekonomisinin, sıcak para hortumculuğunun bir sonucudur” dedi.

Çobanoğlu; “Ülkece tarihi ve zor günlerden geçiyoruz. Pahalılık, işsizlik, döviz dalgalanmaları en büyük sorun haline geldi. Özellikle son günlerde dövizdeki yapay artış sıcak para vurguncularının Türkiye’ye karşı silahları çektiğinin bir göstergesi gibi. Bu gibi saldırılara karşı hemen sabit kur uygulamasına geçilmeli ve kontrollü kambiyo sistemi uygulanmalıdır. Yaşadığımız bu süreç yeni değildir. 40-50 yıldır ülkemize dayatılan, sıcak paraya ve borca dayalı, üretmeyen serbest piyasa ekonomisinin, sıcak para hortumculuğunun bir sonucudur. Artık bu sistem tıkandı. Böyle gitmez ve gitmeyecek. Tek çözümün halkçı, devletçi ve planlı ekonomi olduğunu tüm yurt çapında düzenlediğimiz “Üretim Devrimi Kurultayları” ile halkımıza anlatıyoruz. Üretim Devrimi ülkemizi dolar saltanatından kurtaracaktır. Komşularımızla ve büyük ticaret ortaklarımızla, Milli paralarla ticaret yapacağız ve doları terk edeceğiz. Bu gün yaşadığımız ekonomik savaşın askerleri üreticiler, işçi, köylü ve sanayicilerimizdir. Mevzileri ise tarlalarımız ve fabrikalarımızdır. Askerlerimizi ve mevzilerimizi üretim devrimi ile güçlendireceğiz. İşte; Milli Direnme Ekonomisi ile ekonomik kurtuluş savaşının konuşulacağı ve 26 Kasım Cuma günü saat 14.00'de Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nda Genel Başkanımız Dr. Doğu PERİNÇEK ile sanayici, işçi, çiftçi ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımıyla düzenleyeceğimiz “ÜRETİM DEVRİMİ KURULTAYI”na tüm Denizlili yurttaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Vatan Partisi Denizli Başkanı Mehmet Çobanoğlu, Genel Başkan Doğu Perinçek’in de katılacağı yarın düzenleyecekleri “Üretim Devrimi Kurultayları” toplantısına davet ederken yaptığı açıklamada, “40-50 yıldır ülkemize dayatılan, sıcak paraya ve borca dayalı, üretmeyen serbest piyasa ekonomisinin, sıcak para hortumculuğunun bir sonucudur” dedi.

Çobanoğlu; “Ülkece tarihi ve zor günlerden geçiyoruz. Pahalılık, işsizlik, döviz dalgalanmaları en büyük sorun haline geldi. Özellikle son günlerde dövizdeki yapay artış sıcak para vurguncularının Türkiye’ye karşı silahları çektiğinin bir göstergesi gibi. Bu gibi saldırılara karşı hemen sabit kur uygulamasına geçilmeli ve kontrollü kambiyo sistemi uygulanmalıdır.

Yaşadığımız bu süreç yeni değildir. 40-50 yıldır ülkemize dayatılan, sıcak paraya ve borca dayalı, üretmeyen serbest piyasa ekonomisinin, sıcak para hortumculuğunun bir sonucudur. Artık bu sistem tıkandı. Böyle gitmez ve gitmeyecek.

Tek çözümün halkçı, devletçi ve planlı ekonomi olduğunu tüm yurt çapında düzenlediğimiz “Üretim Devrimi Kurultayları” ile halkımıza anlatıyoruz. Üretim Devrimi ülkemizi dolar saltanatından kurtaracaktır. Komşularımızla ve büyük ticaret ortaklarımızla, Milli paralarla ticaret yapacağız ve doları terk edeceğiz. Bu gün yaşadığımız ekonomik savaşın askerleri üreticiler, işçi, köylü ve sanayicilerimizdir. Mevzileri ise tarlalarımız ve fabrikalarımızdır. Askerlerimizi ve mevzilerimizi üretim devrimi ile güçlendireceğiz.

İşte; Milli Direnme Ekonomisi ile ekonomik kurtuluş savaşının konuşulacağı ve 26 Kasım Cuma günü saat 14.00'de Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nda Genel Başkanımız Dr. Doğu PERİNÇEK ile sanayici, işçi, çiftçi ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımıyla düzenleyeceğimiz “ÜRETİM DEVRİMİ KURULTAYI”na tüm Denizlili yurttaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.