Yangın Paniğe Neden Oldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.05.2021 - 10:15, Güncelleme: 15.05.2021 - 10:15
 

Yangın Paniğe Neden Oldu

Denizli'nin Çameli ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evin kazan dairesi ve deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Yeni Mahalle Andız evleri mevkiinde bir evin kalorifer kazanı ve deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, havanın serin olması nedeniyle, Naciye K. akşam saatlerinde kaloriferi yaktı. İlerleyen dakikalarda depodaki dumanı fark eden komşuları durumu önce ev sahiplerine ardından itfaiye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Kalorifer kazanının patlamaması olası bir faciayı önledi. Depoda bulunan çeşitli eşyalar, kömür ve kozalak gibi yakıtlar yangında zarar görürken evin odalarında da küçük çaplı hasar meydana geldi. Ekipler soğutma çalışmasının ardından olay yerinden ayrıldı.
Denizli'nin Çameli ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evin kazan dairesi ve deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Yeni Mahalle Andız evleri mevkiinde bir evin kalorifer kazanı ve deposunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, havanın serin olması nedeniyle, Naciye K. akşam saatlerinde kaloriferi yaktı. İlerleyen dakikalarda depodaki dumanı fark eden komşuları durumu önce ev sahiplerine ardından itfaiye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Kalorifer kazanının patlamaması olası bir faciayı önledi.

Depoda bulunan çeşitli eşyalar, kömür ve kozalak gibi yakıtlar yangında zarar görürken evin odalarında da küçük çaplı hasar meydana geldi. Ekipler soğutma çalışmasının ardından olay yerinden ayrıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.