Yangına giden arazöz devrildi; 2 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.05.2021 - 09:13, Güncelleme: 17.05.2021 - 09:13
 

Yangına giden arazöz devrildi; 2 yaralı

Denizli’nin Çameli ilçesinde orman yangınına giden arazözün devrilmesi sonucu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 personel yaralandı.

Olay, Çameli ilçesinde Cevizli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çameli Orman İşletme Müdürlüğüne gelen orman yangını ihbarı üzerine Karabayır Mahallesine yola çıkan arazöz, araplar rampası mevkisinde devrildi. Meydana gelen kazada Yıldıray Ö. ve Oral O., yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 2 kişiyi ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yıldıray Ö’nün ayağının kırıldığı ve Oral O’nun ise vücudunda çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.
Denizli’nin Çameli ilçesinde orman yangınına giden arazözün devrilmesi sonucu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 personel yaralandı.

Olay, Çameli ilçesinde Cevizli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çameli Orman İşletme Müdürlüğüne gelen orman yangını ihbarı üzerine Karabayır Mahallesine yola çıkan arazöz, araplar rampası mevkisinde devrildi. Meydana gelen kazada Yıldıray Ö. ve Oral O., yaralı olarak kurtarıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 2 kişiyi ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yıldıray Ö’nün ayağının kırıldığı ve Oral O’nun ise vücudunda çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.