Yarım kilo eroinle yakalanan kadın tacir jandarmanın takibinden kaçamadı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2022 - 14:21, Güncelleme: 18.08.2022 - 15:11
 

Yarım kilo eroinle yakalanan kadın tacir jandarmanın takibinden kaçamadı

Denizli’nin Honaz ilçesinde 6 yıl önce yarım kilo eroinle yakalanan kadın uyuşturucu taciri, 13 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından JASAT tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce yarım kilo eroin ile yakalanan 45 yaşındaki Aygül A., bir süre cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 5 suç kaydı daha olan Ayşegül A., yargılandığı dava çerçevesinde 13 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Uyuşturucu taciri kadının peşini bırakmayan Denizli İl Jandarma Komutanlığının dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Honaz İçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkartılan Ayşegül A.’nın Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde bir evde olduğunu tespit etti. Aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Aygül A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Denizli’nin Honaz ilçesinde 6 yıl önce yarım kilo eroinle yakalanan kadın uyuşturucu taciri, 13 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından JASAT tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce yarım kilo eroin ile yakalanan 45 yaşındaki Aygül A., bir süre cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 5 suç kaydı daha olan Ayşegül A., yargılandığı dava çerçevesinde 13 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu taciri kadının peşini bırakmayan Denizli İl Jandarma Komutanlığının dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Honaz İçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkartılan Ayşegül A.’nın Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde bir evde olduğunu tespit etti. Aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Aygül A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.