Yerel Medya Buluşmalarının son durağı Denizli oldu

TEKNOLOJİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.08.2021 - 14:49, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:49
 

Yerel Medya Buluşmalarının son durağı Denizli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Medya Derneği işbirliğiyle Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Yerel Medya Buluşmaları" gerçekleştirildi.

Medya Derneği Başkanı ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Osman Bahattin Dirlik, Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Yusuf Özkır ve Daily Sabah Gazetesi Editörü Can Kazancıoğlu yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi. Edirne, Çanakkale ve İzmir'in ardından Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen buluşmada konuşmacılar yerel medya temsilcilerine ‘Çok Kanallı Yayıncılık İçerik Yönetim Sistemi’ konusunda sunum gerçekleştirdi. Konuşmacıların sunumlarının ardından yerel medya mensuplarının soru ve önerileriyle program sonlandı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Medya Derneği işbirliğiyle Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Yerel Medya Buluşmaları" gerçekleştirildi.

Medya Derneği Başkanı ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Osman Bahattin Dirlik, Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Yusuf Özkır ve Daily Sabah Gazetesi Editörü Can Kazancıoğlu yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Edirne, Çanakkale ve İzmir'in ardından Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen buluşmada konuşmacılar yerel medya temsilcilerine ‘Çok Kanallı Yayıncılık İçerik Yönetim Sistemi’ konusunda sunum gerçekleştirdi. Konuşmacıların sunumlarının ardından yerel medya mensuplarının soru ve önerileriyle program sonlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.