Yücel Güngör; Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.06.2021 - 14:48, Güncelleme: 18.06.2021 - 14:48
 

Yücel Güngör; Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, parti binasında düzenlemiş olduğu basın toplantısında ülke ve Denizli gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşların gönüllerine girmeye çalıştıklarını söyleyen Güngör; “Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun” dedi.

Denizli’ye hizmet etmek için çalıştıklarını söyleyen Güngör; “Türkiye’nin en iyi ili olması için fikir ayrılıklarımız da olsa hepimizin ortak paydası Denizli’ye hizmettir.  AK Parti teşkilatı olarak önceliğimiz insan ve insanlarımızın gönüllerine girmektir. Siyasi hayatıma AK Parti’de başladım ve partime hizmet etmeye devam ediyorum. Yönetime geldikten sonra İlk ziyaretimiz, partimiz adına Türkiye’de 5’inci ilçe olan Çameli ilçemiz oldu. Daha sonra diğer ilçelerimiz ile devam etti. Ziyaret programlarımızda Acıpayam ve Tavas ilçemiz kaldı. Onları da ilerleyen günlerde ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Yücel Güngör, “20 yıldır iktidarda olan bir partiyiz. Denizli’de ve ülke genelinde yaptığımız hizmetleri anlatmaya kalksak bir 18 yıla daha ihtiyacımız olur. AK Parti yanlı ya da yansız anket şirketlerinin yapmış olduğu anketlerde yüzde 40 diliminin üzerinde görünüyor. İkinci çıkan partiyle aramızda yüzde 50 civarında fark var. Bizim milletimizin çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. Eksikliğimiz var mı, mutlaka vardır; ancak bunları bir şekilde giderip önümüze bakıyoruz. 20 yıl kolay bir süreç değil. Bu anketler milletin önüne koyduğumuz sandıktır. Sandıktan çıkacak olan sonuç bir nevi anket sonucu gibidir. Geçmiş seçimlerde bunu gösterdik. Bu seçimde de bunu tekrar edeceğiz” dedi. Seçime dair açıklamalarda da bulunan Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın da ifade ettiği gibi seçim 2023 Haziran ayında yapılacak. Yerel seçimlerde belediye başkanlarına, genel seçimlerde de vekillerimize 5 yıl boyunca vize verilecek. Bu vizeyi milletimiz bize “Hizmet edin” anlamında verdi. Covid-19 döneminde dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de bir takım olumsuzluklar yaşandı. Türkiye’deki olumsuzlukları aşma anlamında vatandaşlarla ya da esnaflarla konuştuğumuzda bize, “ Bu işi çözerse Recep Tayyip Erdoğan çözer” diyen çok geniş bir kesim var” Gönüllere girmeye sadece sözde değil ruhumuza işledik diyen Güngör; “ Allah bize ego göstermeyi nasip etmesin, davranış şeklimiz tevazu yönünde devam edecektir. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun.” ifadlerine yer verdi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, parti binasında düzenlemiş olduğu basın toplantısında ülke ve Denizli gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşların gönüllerine girmeye çalıştıklarını söyleyen Güngör; “Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun” dedi.

Denizli’ye hizmet etmek için çalıştıklarını söyleyen Güngör; “Türkiye’nin en iyi ili olması için fikir ayrılıklarımız da olsa hepimizin ortak paydası Denizli’ye hizmettir.  AK Parti teşkilatı olarak önceliğimiz insan ve insanlarımızın gönüllerine girmektir. Siyasi hayatıma AK Parti’de başladım ve partime hizmet etmeye devam ediyorum. Yönetime geldikten sonra İlk ziyaretimiz, partimiz adına Türkiye’de 5’inci ilçe olan Çameli ilçemiz oldu. Daha sonra diğer ilçelerimiz ile devam etti. Ziyaret programlarımızda Acıpayam ve Tavas ilçemiz kaldı. Onları da ilerleyen günlerde ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Yücel Güngör, “20 yıldır iktidarda olan bir partiyiz. Denizli’de ve ülke genelinde yaptığımız hizmetleri anlatmaya kalksak bir 18 yıla daha ihtiyacımız olur. AK Parti yanlı ya da yansız anket şirketlerinin yapmış olduğu anketlerde yüzde 40 diliminin üzerinde görünüyor. İkinci çıkan partiyle aramızda yüzde 50 civarında fark var. Bizim milletimizin çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. Eksikliğimiz var mı, mutlaka vardır; ancak bunları bir şekilde giderip önümüze bakıyoruz. 20 yıl kolay bir süreç değil. Bu anketler milletin önüne koyduğumuz sandıktır. Sandıktan çıkacak olan sonuç bir nevi anket sonucu gibidir. Geçmiş seçimlerde bunu gösterdik. Bu seçimde de bunu tekrar edeceğiz” dedi.



Seçime dair açıklamalarda da bulunan Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın da ifade ettiği gibi seçim 2023 Haziran ayında yapılacak. Yerel seçimlerde belediye başkanlarına, genel seçimlerde de vekillerimize 5 yıl boyunca vize verilecek. Bu vizeyi milletimiz bize “Hizmet edin” anlamında verdi. Covid-19 döneminde dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de bir takım olumsuzluklar yaşandı. Türkiye’deki olumsuzlukları aşma anlamında vatandaşlarla ya da esnaflarla konuştuğumuzda bize, “ Bu işi çözerse Recep Tayyip Erdoğan çözer” diyen çok geniş bir kesim var”

Gönüllere girmeye sadece sözde değil ruhumuza işledik diyen Güngör; “ Allah bize ego göstermeyi nasip etmesin, davranış şeklimiz tevazu yönünde devam edecektir. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun.” ifadlerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.