Yüzmede Denizli Fırtına Gibi

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.05.2022 - 15:23, Güncelleme: 09.05.2022 - 15:23
 

Yüzmede Denizli Fırtına Gibi

Hafta sonu Isparta’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları Grup Müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarı yakaladı. Her kulaçta şampiyonluğu isteyen Denizlili minik yüzücüler yarışmalara damga vurdu.

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Geliştirme Projesi Yüzme Yarışları Grup Müsabakaları 7-8 Mayıs tarihlerinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. 9 İlden 359 sporcunun katıldığı yarışlarda Denizlili yüzücülerin performansı parmak ısırttı. Sezon boyu Denizli Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Antrenörleri Yusuf Başar ve Çiğdem Ekmekçi ile çalışarak hedefe ilerleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı bireysel ve takım yarışlarında büyük bir başarı sağladı. HER DALDA ŞAMPİYON 4x50 Mix Karışık Bayrak, 4x100 Serbest Mix’te 11 yaş Kız –Erkek takımları şampiyon olurken, 4x50 Karışık Bayrak ve 4x100 Serbest’te 11 Yaş Erkek Takımı şampiyon olarak havuzda fırtına gibi esti. Bireysel yarışlarda İbrahim Burhan 100-400 Serbest ve 100-200 Kurbağa yarışlarında birinci oldu. Emine Doğa Aktaş 100-400 Metre yarışlarında birinci olurken Berkay Çağdaş Ülker 50 ve 200 Sırt ve 200 Karışık yarışlarında birinci olarak adeta madalya avcısı oldu. İl MÜDÜRÜ İLMAN ŞAMPİYONLARI KUTLADI Denizli Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı’nın aldığı başarının ardından antrenörleri ve sporcuları tebrik eden Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, bu başarıların gelecek adına umut ışığı olduğunu ve şehrimiz için gurur verici olduğunu belirtti. Ulusal Gelişim Yüzme Projesinin Türk Sporunun gelişmesi için önemli katkı sağladığını ifade eden İlman, sporda yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve sürdürülebilir başarı için projenin çok önemli olduğunu belirterek tüm sporcuları tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Hafta sonu Isparta’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları Grup Müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarı yakaladı. Her kulaçta şampiyonluğu isteyen Denizlili minik yüzücüler yarışmalara damga vurdu.

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Geliştirme Projesi Yüzme Yarışları Grup Müsabakaları 7-8 Mayıs tarihlerinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. 9 İlden 359 sporcunun katıldığı yarışlarda Denizlili yüzücülerin performansı parmak ısırttı. Sezon boyu Denizli Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Antrenörleri Yusuf Başar ve Çiğdem Ekmekçi ile çalışarak hedefe ilerleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı bireysel ve takım yarışlarında büyük bir başarı sağladı.

HER DALDA ŞAMPİYON

4x50 Mix Karışık Bayrak, 4x100 Serbest Mix’te 11 yaş Kız –Erkek takımları şampiyon olurken, 4x50 Karışık Bayrak ve 4x100 Serbest’te 11 Yaş Erkek Takımı şampiyon olarak havuzda fırtına gibi esti.

Bireysel yarışlarda İbrahim Burhan 100-400 Serbest ve 100-200 Kurbağa yarışlarında birinci oldu. Emine Doğa Aktaş 100-400 Metre yarışlarında birinci olurken Berkay Çağdaş Ülker 50 ve 200 Sırt ve 200 Karışık yarışlarında birinci olarak adeta madalya avcısı oldu.

İl MÜDÜRÜ İLMAN ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı’nın aldığı başarının ardından antrenörleri ve sporcuları tebrik eden Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, bu başarıların gelecek adına umut ışığı olduğunu ve şehrimiz için gurur verici olduğunu belirtti. Ulusal Gelişim Yüzme Projesinin Türk Sporunun gelişmesi için önemli katkı sağladığını ifade eden İlman, sporda yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve sürdürülebilir başarı için projenin çok önemli olduğunu belirterek tüm sporcuları tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.