Zeybekci’den Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına sert tepki

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.08.2021 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2021 - 13:01
 

Zeybekci’den Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına sert tepki

Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde çıkan yangınlarla mücadele 5 gündür hız kesmeden devam ediyor. 30 ilde 112 noktada çıkan ve tüm Türkiye’nin yüreğini yaktığı yangınların 107’si söndürüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu’nun twitter hesabından yangınlarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı ifadelerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci sert tepki göstererek “Git Allah senin layığını versin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı paylaşımlarında “Türkiye’nin orman varlığını artırmış bir yönetim olarak elbette yanan her yeri daha fazlasıyla tekrar ağaçlandırmak en başta gelen görevimizdir.” Sözlerine karşılık Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımla yangınlarla ilgili Erdoğan’ı suçladı. Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından “Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!” ifadelerine yer verdi. Birçok kesimden tepki alan Kılıçdaroğlu’na bir tepki de eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci gösterdi. Zeybekci; “Türkiye ve Türk siyaseti seni haketmiyor. Hatta Chp bile. Alçaklık bir seviyedir sen o bile değilsin. Çukur demek bile çukurdakilerin aklına saygısızlık olur. Benim ülkemde bu akıl ve ahlak mı iktidara talip? Git Allah senin layığını versin” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. PAKDEMİRLİ 107 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin paylaştığı son tabloya göre 30 ilde 107 yangın kontrol altına alınırken; Antalya ve Muğla'daki 5 noktada yangınlar devam ediyor.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'deki orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı. Antalya ve Muğla'daki 5 noktada yangınlar devam ederken, diğer 30 ilde yangınlar kontrol altına alındı. 5 NOKTADA YANGIN DEVAM EDİYOR Antalya ve Muğla'daki 21 noktadan 16'sı kontrol altına alınırken, 5 yangına müdahale sürüyor YANGININ KONTROL ALTINA ALINDIĞI İLLER Adana, Aydın, Balıkesir, Bilecek, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa ve Uşak'taki toplam 107 yangın kontrol altına alındı.
Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde çıkan yangınlarla mücadele 5 gündür hız kesmeden devam ediyor. 30 ilde 112 noktada çıkan ve tüm Türkiye’nin yüreğini yaktığı yangınların 107’si söndürüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu’nun twitter hesabından yangınlarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı ifadelerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci sert tepki göstererek “Git Allah senin layığını versin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı paylaşımlarında “Türkiye’nin orman varlığını artırmış bir yönetim olarak elbette yanan her yeri daha fazlasıyla tekrar ağaçlandırmak en başta gelen görevimizdir.” Sözlerine karşılık Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımla yangınlarla ilgili Erdoğan’ı suçladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından “Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!” ifadelerine yer verdi.

Birçok kesimden tepki alan Kılıçdaroğlu’na bir tepki de eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci gösterdi. Zeybekci; “Türkiye ve Türk siyaseti seni haketmiyor. Hatta Chp bile. Alçaklık bir seviyedir sen o bile değilsin. Çukur demek bile çukurdakilerin aklına saygısızlık olur. Benim ülkemde bu akıl ve ahlak mı iktidara talip? Git Allah senin layığını versin” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

PAKDEMİRLİ 107 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin paylaştığı son tabloya göre 30 ilde 107 yangın kontrol altına alınırken; Antalya ve Muğla'daki 5 noktada yangınlar devam ediyor.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'deki orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı. Antalya ve Muğla'daki 5 noktada yangınlar devam ederken, diğer 30 ilde yangınlar kontrol altına alındı.

5 NOKTADA YANGIN DEVAM EDİYOR

Antalya ve Muğla'daki 21 noktadan 16'sı kontrol altına alınırken, 5 yangına müdahale sürüyor

YANGININ KONTROL ALTINA ALINDIĞI İLLER

Adana, Aydın, Balıkesir, Bilecek, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa ve Uşak'taki toplam 107 yangın kontrol altına alındı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.