Başkan Kazım Tefçi dünya evine girdi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Cumartesi günü düzenlenen nikah merasimiyle  Aylin Hökerek ile dünya evine girdi.

 

Başkarcı Kırçiçeği Düğün Salonu Bahçesinde düzenlenen nikah merasimine, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Halit 0rtaköy, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çıraka, Antalya, Manisa, İzmir, Aydın ve Muğla şube başkanları, Denizli Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen teşkilatı ile eğitim camiası ve davetliler katıldı.

 

Yoğun katılımın gerçekleştiği nikah töreninde, Kazım ve Aylin Tefçi çiftinin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı. Şahitliğini ise Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, yaptı. Tefçi çiftinin bu mutlu günlerinde sevdikleri ile birlikte gerçekleştirilen merasim töreninde Aylin Tefçi hem nikah defterine imza attı, hemde üyelik imzası atarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyesi oldu.

 

Denizli20haber.com ekibi olarak Tefçi çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.