Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , İlçe Başkanı Tanju Gököz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Saçkın Genç,Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yusuf Sökmen ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı’nın toplantısında yönetim kurulu üyeleri ile faaliyet değerlendirmesi yapılarak toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz; "AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız” dedi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 


 

Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz’e her durumda ve her zaman yanlarında gördükleri için teşekkür ederek, çalışmalarında gösterdiği özveri ve büyük çaba için tebrik etti. Çameli Belediyesi olarak ilçede 2017 yılında yapılan proje ve faaliyetleri ayrıntılı olarak anlatarak 2018 yılında gerçekleşecek olan projelerden ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

 

Başkan Arslan, daha sonra parti yönetim kurulu üyeleri tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

 

Arslan; “Çameli İlçemiz açısından da elde edilen başarı ise çok memnuniyet verici. Bu başarıda Çameli Belediye Başkan Yardımcımızdan, Çalışanlarımıza Meclis Üyelerimize, İlçe Teşkilatımızdan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza her üyemizin büyük emeği vardır. Bu başarı kimsenin tek başına ortaya koyduğu bir başarı değildir. Başarı herkesin. Bu başarı elde edildiyse bu teşkilat sayesinde oldu dedi.

 

 

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Yönetim Kurulu Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a yapmış olduğu çalışmalar ve gerçekleşecek olan projelerden dolayı teşekkür ederek toplantı Ak Parti Genel Merkezinden gelen sunumun izlenmesi ile sona erdi.