Denizli'de işyeri denetimlerinde ceza yağdı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, son 1 hafta içerisinde yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart ve masaj salonlarına yönelik denetimlerinde, oyun, fuhuş, kapalı alanda alkol- sigara ve Covid-19 tedbirleri kapsamında 15  kişi hakkında işlem yapıldı. Denetimlerde karantinada olması gereken 1 kişi yakalandı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri 23-29 Kasım 2020 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart 680 farklı adrese operasyon düzenledi.

 

Operasyon kapsamında bir işyerinde oyun oynandığı, alkol ve sigara içtikleri tespit edilen 4 kişiye toplamda 752 TL idari para cezası kesildi. 294 iş yeri denetiminde 799 şahsın GBT ve HES sorgulamasında 1 şahsın karantina ihlali yaptığı tespit edilerek şahsa 3 bin 150 TL idari para cezası uygulandı. 8 şahsa ise maske takmamaktan 7 bin 200 TL para cezası uygulandı.

 

Öte yandan, bir iş yerinde fuhuş olayında 2 kişi hakkında fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçundan adli işlem yapılırken 2 şahsa 3 bin 915 lira idari para cezası uygulandı.