Denizlispor’a iki günde 37 bin 500 liralık destek

Denizlispor'un öceki dönemlerden olan borç ve sorunları yeni yönetimle yavaş yavaş çözülüyor. Başkan Üstek ve Başkan Yardımcısı Atilla'nın ve aynı zamanda yönetim kurulunun çabaları ile yeşil-siyahlı ekip destek arayışını sürdürüyor. Denizlispor'a iki gün içerisinde 37 bin 500 liralık destek sağlandı.

 

Denizlispor’da önceki dönemlerde kulüp adına verilen teminat mektubu nedeniyle banka tarafından 12 bin 500 liralık faiz tahakkuk etti. Denizlispor’un imdadına Bereket Enerji yetişti. Aynı zamanda Turgay Satıcı Denizlispor’a 25 bin lira bağış yaptı.

 

2015 yılında Denizlispor Kulübü adına verilen bir teminat mektubu için bankadan yeşil-siyahlı ekibe 12 bin 500lira faizin tahakkuk ettiği belirtildi. Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ‘in araya girmesiyle bu tutar Bereket Enerji tarafından ödenerek karşılığı bağış olarak kaydedildi. Denizlispor Kulüp Başkanı Üstek ve Yönetim Kurulu, Bereket Enerji yetkililerine teşekkür etti.

  SATICI’DAN DENİZLİSPOR’A 25 BİN LİRA

 

Denizlispor yönetimine geldikleri günden bu tarafa kulüp için çalışmalarını sürdüren, Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, kulübe destek bulmak için ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Satıcılar İnşaat ve Yapı Malzemeleri sahibi Turgay Satıcı'yı yerinde ziyaret etti. Başkan Mustafa Üstek'in ricası üzerine 25.000 TL'lik bağış yapan Turgay Satıcı Denizlispor’a başarı dileklerinde bulundu.