Gürlesin ve Kesimli Ailesinin mutlu günü


Gürlesin ve Kesimli ailesinin mutlu gününde Denizli Protokolü'nün de katıldığı nikah törenine kalabalık davetli topluluğu yer aldı.

 

Denizli'nin önde kuruluşlarından Gürlesin Tekstil'in sahiplerinden ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in abisi Cemil Gürlesin'in oğlu  Veysel Gürlesin, dün yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi.

 

Kültür Sitesi'nde gerçekleşen düğün merasimine, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve bir çok önemli ismin yanında davetliler katıldı.

 

Veysel ve Büşra Gürlesin çiftinin nikahını, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman kıyarken, çiftlerin şahitliğini, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yer aldı.