İşte hafta sonu hava durumu ve merak edilenler ?

Denizli için  hafta sonu hava güneşli olarak göstersede gece saatlerinde soğuk havanın etkili olacağı bekleniyor. Önümüzdeki hafta hava hafif bulutlu başlayacak. İlerleyen günlerde ise sağanak yağış bekleniyor.

 

4 Mart Cumartesi

 

Bu gün hava sıcaklığı en düşük 11°C derece olarak görülürken hava sıcaklığı öğleden sonra en yüksek 19°C olarak gözüküyor.Gece saatlerinde havanın biraz daha soğuk olacağı belirtilirken en düşük sıcaklık  4°C olarak tahmin ediliyor.

 

 

5 Mart Pazar

 

Sabah saatlerinde itibaren  hava scaklığı 3°C ile başlayıp öğle saatlerine kadar hava sıcaklığı artıyor,öğle saatlerinde en yüksek sıcaklık ise 11°C olarak tahmin ediliyor.Öğle saatlerinin ardından sıcaklık artışı ile gece de hava soğumaya başlıyor.Gece saatlerinde ise en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak thmin ediliyor.

 

 

6 Mart Pazartesi

 

Sabah saatlerinde hava hafif bulutlu olarak tahmin edilse de güne 5°C sıcaklık ile başlıyor.Öğle saatlerin de ise hava 17°C dereceye kadar çıkması bekleniyor.En yüksek sıcaklık ise 19 °C olarak tahmin ediliyor.Gece saatlerin de ise en düşük hava sıcaklığı olarak 4 °C derece tahmin ediliyor.