Korkunç kazada yaralanan baba oğul Denizli'de tedavi görüyor

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren 8 aylık hamile Derya Kıroğlan, karnındaki bebeği ile toprağa verilirken, dört tabut içinde 5 can son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kavaklıdere-Yatağan karayolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanmış, aynı aileden 3 kişi olmak üzere 4 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası yaralanan 6 kişiden ikisi Denizli, biri Antalya, üçü de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

 

Kazada ölen Duraniye (50), Derya (25) ve Mertcan Kıroğlan (5) ile diğer araçta bulunan Yasemin Sağlam dün Kavaklıdere ilçesinde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. Kazada ölen ve 8 aylık hamile olan Derya Kıroğlan da kazada ölen ve dünyaya gelmeyen bebeği ile birlikte toprağa verildi.

 

Adem Sağlam yönetimindeki 48 YS 411 plakalı otomobil ile Sinan Kıroğlan yönetimindeki 09 B 1510 plakalı otomobil, kaygan yolda kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi  ve diğer otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, baba Sinan Kıroğlan ve oğlu Furkan Kıroğlan'ın Denizli'deki tedavileri devam ediyor.