Osman Zolan ne kadar çalışıyorsa bizde o kadar çalışıyoruz!

Denizli’de gençlik alanında yaptıkları faaliyetlerde adı sıkça duyulan ve Türkiye’nin en aktif 10 gencinden birisi olarak anılan Serhat Yılmaz geçtiğimiz günlerde canlı yayında Denizli’deki gençlik çalışmaları ve sivil toplum alanında bazı açıklamalarda bulundu. 

 

Denizli’de ve ülke genelinde aktif olarak faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Yılmaz: ‘Herkes kendi imkanları ölçüsünde vatanına milletine hayırlı işler yapmaya çalışır, bugün Osman Zolan imkanları doğrultusunda şehrimize güzel işler yapıyorsa, bizlerde imkanlarımız doğrultusunda gençlik alanında iyi işler yapıyoruz, ikisi de ayrı ayrı vatan millete hayırlı olmaktır.’ dedi. 

 

Ayrıca Yılmaz, yaptığı açıklamalarda ülke gençliğinin 15 Temmuz sonrası büyük bir kenetlenme yaşadığını bu enerjinin de faydalı yönlere çekilmesinde büyük çaba sarf edeceğini ve bu süreçte devletimizin gençlerle olan çalışmalarının, diyalogunun arttığını da belirtti. 

 

Serhat Yılmaz Kimdir?

1995 yılında doğdu. Pamukkale Üniversitesi Siyasal Bilgiler öğrencisidir. Aynı zamanda Ekonomi dersleri almaktadır. 15 yaşından itibaren özellikle gençlik çalışmaları kapsamında Türkiye ve dünya çapında çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf ve platformlarda aktif olarak kurucu, yönetici ve üye olarak çalışmalarda bulundu.

2013 yılında itibaren birçok proje içinde yer alan olan Yılmaz, sivil toplum alanında üst kademelerde yöneticiliklerde bulunmuştur. Sayısız eğitim, araştırma ve sertifika programlarına katılmış olup, ulusal ve uluslararası çeşitli sertifikalara sahiptir.


2014 yılında pilot olarak Niğde ve Denizli gençlerinin kültürel ve sosyal olarak birleştirip köprü kurmayı hedefleyen Yılmaz, Denizli gençlerini Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürerek Denizli’de bir ilke imza atarak köprüler kurmaya başlamıştır.
Yılmaz, gençlik, girişimcilik ve eğitim alanlarında yapmış olduğu faaliyetlerle birçok ödüle layık görülmüştür.