Seylan ve Tezel Ailelerinin Mutlu Günü

Cumartesi günü Bereketli Mahallesinde ‘Evden gelin alma’ merasimi ile başlayan düğün görsel bir şölene dönüştü. Mehteran Takımı eşliğinde konvoylarla gelen Seylan ve Tezel ailesi, örf ve adetlere yakışır bir şekilde merasimi gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı düğün yemeğinde gelinin babası Hacı Arif Seylan, annesi Nimet Seylan ve damadın babası Sacit Tezel, annesi Rabia Tezel ile birlikte aile fertleri davetlilerle tek tek ilgilendi.

Kültür Sitesi’nde düzenlenen nikâh ve düğün törenine iş dünyası, siyasiler, vakıf üyeleri ve 5 bin davetli katıldı. İlahiler ve Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşen düğüne, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, iş dünyasından birçok isim, Denizli dışından katılan vakıf üyeleri ve davetliler katıldı.

Ferruhan-Fatih çiftinin nikâhını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Başkan Zolan’nın genç çifte 3 kez ‘evet’ dedirttiği nikah merasiminde ilginç anların yaşanması tebessüme neden oldu.

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak genç çifte ve Seylan ile Tezel ailelerine mutluluklar dileriz.