Her Zaman Kadınlarımızın Yanındayız

Etkinliğe Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Savcısı Yeşim Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı ve çok sayıda kadın katıldı.

 

 

 

GELECEĞİN MİMARLARI SİZ KADINLARSINIZ

 

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur.

 

 

Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Bizim için 365 gün kadınlar günüdür. Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Tüm kadınlarımızın hayatları boyunca yüzlerinden tebessüm hiç eksilmesin" dedi. Etkinlik, kadınlara karanfil takdimi ve ikramlarla devam etti.