Her Zaman Kadınlarımızın Yanındayız

GÜNDEM 08.03.2017 - 17:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Her Zaman Kadınlarımızın Yanındayız

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nikfer Mahallesindeki kursiyerlerin hazırlamış olduğu kadınlar günü etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Savcısı Yeşim Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı ve çok sayıda kadın katıldı.       GELECEĞİN MİMARLARI SİZ KADINLARSINIZ     Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur.     Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Bizim için 365 gün kadınlar günüdür. Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Tüm kadınlarımızın hayatları boyunca yüzlerinden tebessüm hiç eksilmesin" dedi. Etkinlik, kadınlara karanfil takdimi ve ikramlarla devam etti.  
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nikfer Mahallesindeki kursiyerlerin hazırlamış olduğu kadınlar günü etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Savcısı Yeşim Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı ve çok sayıda kadın katıldı.

 

 

 

GELECEĞİN MİMARLARI SİZ KADINLARSINIZ

 

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur.

 

 

Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Bizim için 365 gün kadınlar günüdür. Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Tüm kadınlarımızın hayatları boyunca yüzlerinden tebessüm hiç eksilmesin" dedi. Etkinlik, kadınlara karanfil takdimi ve ikramlarla devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.