Bir sigara grubuna daha zam geldi

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.11.2023 - 10:59, Güncelleme: 07.11.2023 - 10:59
 

Bir sigara grubuna daha zam geldi

JTİ ve BAT grubunun ardından Philip Morris grubuna ait sigaralara da zam geldi. Peki, en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz günlerde sigara gruplarına gelen zamlardan sonra bugün itibariyle geçerli olmak üzere bir sigara grubuna daha zam geldi. Bugünden geçerli olacak şekilde Philip Morris grubu sigaralara 5 TL zam yapıldı. EN UCUZ SİGARA 52 LİRA OLDU Ard arda gelen sigara zamlarından Philip Morris grubuda yayınladığı yeni fiyat listesinde en pahalı sigara 58 TL, en ucuz sigara 52 TL olarak belirlendi.
JTİ ve BAT grubunun ardından Philip Morris grubuna ait sigaralara da zam geldi. Peki, en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz günlerde sigara gruplarına gelen zamlardan sonra bugün itibariyle geçerli olmak üzere bir sigara grubuna daha zam geldi.

Bugünden geçerli olacak şekilde Philip Morris grubu sigaralara 5 TL zam yapıldı.

EN UCUZ SİGARA 52 LİRA OLDU

Ard arda gelen sigara zamlarından Philip Morris grubuda yayınladığı yeni fiyat listesinde en pahalı sigara 58 TL, en ucuz sigara 52 TL olarak belirlendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.