Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Denizli’ye Gelecek

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.02.2024 - 21:49, Güncelleme: 13.02.2024 - 21:59
 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Denizli’ye Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri öncesinde, toplu açılış töreni ve belediye başkan adaylarının tanıtımı için Denizli’ye gelecek. Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat tarihinde Denizli'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında toplu açılış törenleri ve belediye başkan adaylarının tanıtımı için kente gelecek. Erdoğan'ın, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka seslenmesi planlanıyor. Bu önemli ziyaret öncesinde, AK Parti Genel Merkezi'nden gelen bilgilere göre, AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör katıldı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti ile ilgili detaylar ve hazırlıklar ele alındı. 22 Şubat'taki ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış törenlerine katılması ve beraberindeki belediye başkan adayları ile birlikte halka hitap etmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri öncesinde, toplu açılış töreni ve belediye başkan adaylarının tanıtımı için Denizli’ye gelecek. Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat tarihinde Denizli'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında toplu açılış törenleri ve belediye başkan adaylarının tanıtımı için kente gelecek.

Erdoğan'ın, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka seslenmesi planlanıyor. Bu önemli ziyaret öncesinde, AK Parti Genel Merkezi'nden gelen bilgilere göre, AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör katıldı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti ile ilgili detaylar ve hazırlıklar ele alındı. 22 Şubat'taki ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış törenlerine katılması ve beraberindeki belediye başkan adayları ile birlikte halka hitap etmesi bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.