Denizli için kuvvetli lodos ve toz taşınımı uyarısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2024 - 21:50, Güncelleme: 24.04.2024 - 21:50
 

Denizli için kuvvetli lodos ve toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Denizli’de kuvvetli lodos beklendiğini belirterek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) yarın (Perşembe) rüzgarın, güney ve güney batılı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat, yükseklerde kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı. Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada ise, “Meteorolojik değerlendirmelere göre, ilimizde 25.04.2024 Perşembe günü; rüzgar ve toz taşımı beklediğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Meteoroloji Denizli’de kuvvetli lodos beklendiğini belirterek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) yarın (Perşembe) rüzgarın, güney ve güney batılı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat, yükseklerde kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada ise, “Meteorolojik değerlendirmelere göre, ilimizde 25.04.2024 Perşembe günü; rüzgar ve toz taşımı beklediğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.