Denizli’de hafta sonu kuvvetli yağış uyarısı

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.06.2023 - 10:54, Güncelleme: 03.06.2023 - 10:54
 

Denizli’de hafta sonu kuvvetli yağış uyarısı

Denizli’de günlerdir devam eden kuvvetli yağışların hafta sonu da devam edeceği tahmin ediliyor. Yaşanan sel felaketi ile zararın oluştuğu Denizli’de, yeni haftada güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 25 arası değişirken hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre; bugün ve Pazar günü etkili olması beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış öğle saatlerinden sonra yaşanması bekleniyor. Yeni haftada ise parçalı bulutu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Denizli'de 5 günlük hava raporu: Meteoroloji den yapılan açıklamada: Bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 km/ m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulundu. Denizli'de bugün ilçe ilçe hava durumu:
Denizli’de günlerdir devam eden kuvvetli yağışların hafta sonu da devam edeceği tahmin ediliyor. Yaşanan sel felaketi ile zararın oluştuğu Denizli’de, yeni haftada güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 25 arası değişirken hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre; bugün ve Pazar günü etkili olması beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış öğle saatlerinden sonra yaşanması bekleniyor. Yeni haftada ise parçalı bulutu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

Meteoroloji den yapılan açıklamada: Bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 km/ m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulundu.

Denizli'de bugün ilçe ilçe hava durumu:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.