Denizli’de hava sıcaklıkları 4 ila 7 derece artacak

HAVA DURUMU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 10:15, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:15
 

Denizli’de hava sıcaklıkları 4 ila 7 derece artacak

Denizli’de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgede yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde bölgedeki il merkezlerinde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Afyonkarahisar’da 34-36, Denizli’de 39-41 ve Uşak’ta ise 37-39 derece aralığında oluşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.
Denizli’de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgede yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde bölgedeki il merkezlerinde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Afyonkarahisar’da 34-36, Denizli’de 39-41 ve Uşak’ta ise 37-39 derece aralığında oluşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.