Denizli’de iki işyerindeki yangın büyümeden söndürüldü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.04.2024 - 12:56, Güncelleme: 28.04.2024 - 12:58
 

Denizli’de iki işyerindeki yangın büyümeden söndürüldü

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Zafer Mahallesi’nde ve Bozburun Mahallesinde iki iş yerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Zafer Mahallesi’nde tekstil ürünlerinin bulunduğu işyerinde çıkan yangın ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Tekstil çuvallarının dışarıya nakil yapıldığı yangın itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonrası büyümeden söndürüldü. Diğer taraftan, Bozburun Mahallesi’nde bir iş yerinde kompresör cihazında başlayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Zafer Mahallesi’nde ve Bozburun Mahallesinde iki iş yerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Zafer Mahallesi’nde tekstil ürünlerinin bulunduğu işyerinde çıkan yangın ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Tekstil çuvallarının dışarıya nakil yapıldığı yangın itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonrası büyümeden söndürüldü.

Diğer taraftan, Bozburun Mahallesi’nde bir iş yerinde kompresör cihazında başlayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.