Denizli’de kuvvetli yağış uyarısı!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.11.2022 - 10:04, Güncelleme: 23.11.2022 - 10:04
 

Denizli’de kuvvetli yağış uyarısı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 8 ila 19 derece arası değişirken hava kuvvetli gök gürültülü ve sağanak yağışlı, rüzgar Güneyden 40-70 km olması bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağış, il genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Denizli, Manisa, Antalya, Isparta, Burdur, Afyon, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli, İzmir, Muğla, Aydın ile Çanakkale çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının Kıyı Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.   BÖLGEDE METEOROLOJİK DURUM Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Denizli ve Uşak'ın, gece saatlerinden itibaren Afyonkarahisar'ın sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Afyonkarahisar ve çevresinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. RÜZGAR: Güneyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat)şekilde eseceği tahmin ediliyor. Denizli’de 5 günlük hava raporu;   İLÇE İLÇE HAVA TAHMİNLERİ Denizli: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı  19 Merkezefendi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19 Acıpayam: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı  17 Babadağ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15 Çivril: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. 16 Çameli: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15 Çardak: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17 Güney: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 16 Kale: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 12 Pamukkale: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20 Sarayköy: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20 Tavas: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 17 Baklan: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 16 Bekilli: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17 Beyağaç: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19 Bozkurt: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 15 Buldan: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 18 Çal: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17 Honaz: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18 Serinhisar: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı.17  
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 8 ila 19 derece arası değişirken hava kuvvetli gök gürültülü ve sağanak yağışlı, rüzgar Güneyden 40-70 km olması bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağış, il genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Denizli, Manisa, Antalya, Isparta, Burdur, Afyon, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli, İzmir, Muğla, Aydın ile Çanakkale çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının Kıyı Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
 

BÖLGEDE METEOROLOJİK DURUM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Denizli ve Uşak'ın, gece saatlerinden itibaren Afyonkarahisar'ın sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Afyonkarahisar ve çevresinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat)şekilde eseceği tahmin ediliyor.

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

İLÇE İLÇE HAVA TAHMİNLERİ

Denizli: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı  19

Merkezefendi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

Acıpayam: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı  17

Babadağ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15

Çivril: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. 16

Çameli: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15

Çardak: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

Güney: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 16

Kale: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 12

Pamukkale: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20

Sarayköy: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20

Tavas: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 17

Baklan: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 16

Bekilli: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

Beyağaç: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

Bozkurt: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 15

Buldan: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 18

Çal: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

Honaz: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

Serinhisar: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı.17

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.