Denizli’de sağlık camiasını üzen ölüm

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.04.2024 - 20:47, Güncelleme: 25.04.2024 - 20:47
 

Denizli’de sağlık camiasını üzen ölüm

Denizli Sağlık Müdürlüğü personeli Ertuğrul Sarıca’nın ölümü, sağlık camiasını yasa boğdu.

Denizli’de başta Sağlık müdürlüğü ve son 16 yıldır Servergazi Devlet Hastanesi’nde ambulans ve makam şoförlüğü görevlerinde bulunan Ertuğrul Sarıca (56) yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen ve sağlık camiasında ve çevresinde sevilen kişi olarak bilinen Sarıcan’ın ölüm haberi, ailesi, yakınları ve sağlık camiasını yasa boğdu. Ertuğrul Sarıca, görev yaptığı Denizli Servergazi Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından Yenişehir Şengün Camii’nde ikindi namazının ardından  Servegazı Mearlığı’nda 10 yıl önce vefat eden oğlu Salih Sami Sarıca’nın yanına defnedildi.  
Denizli Sağlık Müdürlüğü personeli Ertuğrul Sarıca’nın ölümü, sağlık camiasını yasa boğdu.

Denizli’de başta Sağlık müdürlüğü ve son 16 yıldır Servergazi Devlet Hastanesi’nde ambulans ve makam şoförlüğü görevlerinde bulunan Ertuğrul Sarıca (56) yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen ve sağlık camiasında ve çevresinde sevilen kişi olarak bilinen Sarıcan’ın ölüm haberi, ailesi, yakınları ve sağlık camiasını yasa boğdu.

Ertuğrul Sarıca, görev yaptığı Denizli Servergazi Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından Yenişehir Şengün Camii’nde ikindi namazının ardından  Servegazı Mearlığı’nda 10 yıl önce vefat eden oğlu Salih Sami Sarıca’nın yanına defnedildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.