Denizli’de sıcak hava etkisini sürdürecek

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2023 - 11:26, Güncelleme: 20.08.2023 - 11:26
 

Denizli’de sıcak hava etkisini sürdürecek

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 38 derece arası değişirken rüzgar, Kuzey’den 9 km/sa hızda olması bekleniyor. Denizli’de birkaç gündür düşen hava sıcaklığı yeni haftada yeniden 40 derecenin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de bugün il genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgar Kuzey ve doğulu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Denizli’de yeni haftada hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. METEOROLOJİDEN UYARI Meteoroloji 5ç Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi beklendiğinden kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” uyarında bulundu. İşte Denizli’de gün gün hava sıcaklığı: 21 Ağustos Pazartesi: Az bulutlu ve açık 39 derece  22 Ağustos Salı: az bulutlu ve açık 41 derece 23 Ağustos Çarşamba: az bulutlu ve açık 41 derece  24 Ağustos Perşembe: az bulutlu ve açık 41 derece  25 Ağustos Cuma: az bulut ve açık 41 derece  26 Ağustos Cumartesi: az bulut ve açık 38 derece ​ DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA SICAKLIKLARI Denizli                Az bulutlu ve açık                             38 Merkezefendi      Az bulutlu ve açık                            38 Acıpayam            Az bulutlu ve açık                            38 Babadağ              Az bulutlu ve açık                            34 Çivril                   Az bulutlu ve açık                              37 Çameli              Az bulutlu ve açık                               32 Çardak              Az bulutlu ve açık                               37 Güney              Az bulutlu ve açık                               36 Kale                   Az bulutlu ve açık                               33 Pamukkale      Az bulutlu ve açık                               36 Sarayköy          Az bulutlu ve açık                               40 Tavas                Az bulutlu ve açık                               36 Baklan              Az bulutlu ve açık                               35 Bekilli                Az bulutlu ve açık                               36 Beyağaç           Az bulutlu ve açık                               36 Bozkurt             Az bulutlu ve açık                               35 Buldan              Az bulutlu ve açık                               37 Çal                   Az bulutlu ve açık                               36 Honaz                Az bulutlu ve açık                              35 Serinhisar           Az bulutlu ve açık                             37
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 38 derece arası değişirken rüzgar, Kuzey’den 9 km/sa hızda olması bekleniyor. Denizli’de birkaç gündür düşen hava sıcaklığı yeni haftada yeniden 40 derecenin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de bugün il genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgar Kuzey ve doğulu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Denizli’de yeni haftada hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji 5ç Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi beklendiğinden kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” uyarında bulundu.

İşte Denizli’de gün gün hava sıcaklığı:

21 Ağustos Pazartesi: Az bulutlu ve açık 39 derece 

22 Ağustos Salı: az bulutlu ve açık 41 derece

23 Ağustos Çarşamba: az bulutlu ve açık 41 derece 

24 Ağustos Perşembe: az bulutlu ve açık 41 derece 

25 Ağustos Cuma: az bulut ve açık 41 derece 

26 Ağustos Cumartesi: az bulut ve açık 38 derece ​

DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA SICAKLIKLARI

Denizli                Az bulutlu ve açık                             38

Merkezefendi      Az bulutlu ve açık                            38

Acıpayam            Az bulutlu ve açık                            38

Babadağ              Az bulutlu ve açık                            34

Çivril                   Az bulutlu ve açık                              37

Çameli              Az bulutlu ve açık                               32

Çardak              Az bulutlu ve açık                               37

Güney              Az bulutlu ve açık                               36

Kale                   Az bulutlu ve açık                               33

Pamukkale      Az bulutlu ve açık                               36

Sarayköy          Az bulutlu ve açık                               40

Tavas                Az bulutlu ve açık                               36

Baklan              Az bulutlu ve açık                               35

Bekilli                Az bulutlu ve açık                               36

Beyağaç           Az bulutlu ve açık                               36

Bozkurt             Az bulutlu ve açık                               35

Buldan              Az bulutlu ve açık                               37

Çal                   Az bulutlu ve açık                               36

Honaz                Az bulutlu ve açık                              35

Serinhisar           Az bulutlu ve açık                             37

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.