Denizli’de sıcaklıklar devam edecek!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.08.2023 - 10:14, Güncelleme: 16.08.2023 - 10:14
 

Denizli’de sıcaklıklar devam edecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 41 derece arasında olacağı tahmin edilirken rüzgar Kuzeyden 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak hava dalgasının etkisinde olan Denizli’de Perşembe ve Cuma günü hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı, mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın, Güney ve Doğu'lu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Denizli’de sıcak hava dalgasının ilerleyen günlerde de devam etmesi beklenirken, Perşembe ve Cuma günlerinden hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacağı tahmine diliyor. Meteoroloji Uyardı! Meteorolojiden yapılan uyarıda, “Son değerlendirmelere göre; halen bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini artırması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi beklendiğinden kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle;
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 24 ila 41 derece arasında olacağı tahmin edilirken rüzgar Kuzeyden 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak hava dalgasının etkisinde olan Denizli’de Perşembe ve Cuma günü hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı, mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın, Güney ve Doğu'lu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Denizli’de sıcak hava dalgasının ilerleyen günlerde de devam etmesi beklenirken, Perşembe ve Cuma günlerinden hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacağı tahmine diliyor.

Meteoroloji Uyardı!

Meteorolojiden yapılan uyarıda, “Son değerlendirmelere göre; halen bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) etkili olan sıcak hava dalgasının etkisini artırması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi beklendiğinden kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.