Denizli’ye yağmur geri dönüyor

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2022 - 11:38, Güncelleme: 28.08.2022 - 11:38
 

Denizli’ye yağmur geri dönüyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 21 ila 34 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar Kuzeybatıdan 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de ara veren yağışlar bugün bazı ilçelerde etkili olması beklenirken kent merkezinde Çarşamba günü yeniden geri döneceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta içinde etkili olan sağanak yağışlar yerini güneşli havaya bıraktı, hava sıcaklıklarında 3-4 derece artışın yaşandığı Denizli’de, yeni haftada yeniden geri dönmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında düşüş yaşanması beklenen Denizli’de, Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışın, Perşembe günü ise mevzi sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları 32 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. 7 İLÇEDE YAĞIŞ BEKLENİYOR Denizli’de bugün bazı ilçelerde, havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Bugün, Babadağ, Güney, Pamukkale, Sarayköy, Bekilli, Buldan ve Çal ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporunun şöyle olacağı tahmin ediliyor. DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA DURUMU
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 21 ila 34 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar Kuzeybatıdan 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de ara veren yağışlar bugün bazı ilçelerde etkili olması beklenirken kent merkezinde Çarşamba günü yeniden geri döneceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta içinde etkili olan sağanak yağışlar yerini güneşli havaya bıraktı, hava sıcaklıklarında 3-4 derece artışın yaşandığı Denizli’de, yeni haftada yeniden geri dönmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında düşüş yaşanması beklenen Denizli’de, Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışın, Perşembe günü ise mevzi sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları 32 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

7 İLÇEDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Denizli’de bugün bazı ilçelerde, havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Bugün, Babadağ, Güney, Pamukkale, Sarayköy, Bekilli, Buldan ve Çal ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporunun şöyle olacağı tahmin ediliyor.

DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA DURUMU

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.