AK Parti Kongresine Denizli Teşkilatı damga vurdu

SİYASET 18.08.2018 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Kongresine Denizli Teşkilatı damga vurdu

Başkan Erdoğan'ın tüm delegelerin imzası ile tek aday olarak gösterileceği kongreye yoğun bir katılım gerçekleştiren Denizli Teşkilatı Arena'yı coşturdu. Kongrede 50 kişilik MKYK listesinin yarısının değişeceği kongrede Ak Parti'nin yeni MKYK'sı partinin yeni MYK'sını belirleyecek.   AK Parti, 6. Olağan Kongresi bugün Ankara Arena'da yapılacak. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tek aday olarak gireceği kongreye binlerce partilinin katılması bekleniyor.   DENİZLİ TEŞKİLATI ARENA'YI COŞTURDU Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, önceki gün parti teşkilatı ile  AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne 40 otobüs kaldıracaklarını belirtmişti. Alınan bilgilere göre, başta ana kademe, il başkanlığı, ilçe başkanlıkları, gençlik kolları teşkilatlarının 45 otobüsle toplam 1600 kişi Ankara'ya çıkarma yaptı. Yoğun katılımla kongre için dün yola çıkan partililer, sabahın erken saatlerinde  Ankara Arena'da yerini aldı. AK Parti Denizli Gençlik Kolları'nın Arena'da  attığı sloganlar ve marşlarla kongre salonunu coşturdu. Kongrede Denizli'den 14 delege oy kullanacak.   YEREL SEÇİM İÇİN DÜĞMEYE BASILACAK Yerel seçimlerle ilgili takvimin daha erken başlatılması amacıyla Eylül sonunda yapılması düşünülen kongre öne çekilmişti. Bugün gerçekleşecek kongre, yerel seçimlerin de resmen başlangıcı olacak. Başkan Erdoğan, yeni "A Takımı"na ve parti tabanına yerel seçimin önemine dair mesajlar verecek.                            

Başkan Erdoğan'ın tüm delegelerin imzası ile tek aday olarak gösterileceği kongreye yoğun bir katılım gerçekleştiren Denizli Teşkilatı Arena'yı coşturdu. Kongrede 50 kişilik MKYK listesinin yarısının değişeceği kongrede Ak Parti'nin yeni MKYK'sı partinin yeni MYK'sını belirleyecek.

 

AK Parti, 6. Olağan Kongresi bugün Ankara Arena'da yapılacak. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tek aday olarak gireceği kongreye binlerce partilinin katılması bekleniyor.

 

DENİZLİ TEŞKİLATI ARENA'YI COŞTURDU

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, önceki gün parti teşkilatı ile  AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne 40 otobüs kaldıracaklarını belirtmişti. Alınan bilgilere göre, başta ana kademe, il başkanlığı, ilçe başkanlıkları, gençlik kolları teşkilatlarının 45 otobüsle toplam 1600 kişi Ankara'ya çıkarma yaptı. Yoğun katılımla kongre için dün yola çıkan partililer, sabahın erken saatlerinde  Ankara Arena'da yerini aldı. AK Parti Denizli Gençlik Kolları'nın Arena'da  attığı sloganlar ve marşlarla kongre salonunu coşturdu. Kongrede Denizli'den 14 delege oy kullanacak.

 

YEREL SEÇİM İÇİN DÜĞMEYE BASILACAK

Yerel seçimlerle ilgili takvimin daha erken başlatılması amacıyla Eylül sonunda yapılması düşünülen kongre öne çekilmişti. Bugün gerçekleşecek kongre, yerel seçimlerin de resmen başlangıcı olacak. Başkan Erdoğan, yeni "A Takımı"na ve parti tabanına yerel seçimin önemine dair mesajlar verecek.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.